Închide meniul
UPDATE

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB! Răsturnare de situaţie: „Nu au vrut să semneze actul de reciprocitate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 13:40

Reclamă
Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB! Răsturnare de situaţie: „Nu au vrut să semneze actul de reciprocitate!

Unde se va disputa derby-ul Rapid - FCSB

Rapid - FCSB nu va mai avea loc pe Arena Naţională / Hepta

Derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, avea loc în cele din urmă pe stadionul din Giuleşti. Chiar dacă iniţial se stabilise ca partida să aibă loc pe Arena Naţională, în încercarea de a avea cât mai mulţi fani în tribună, discuţiile au picat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul galeriei Rapidului a venit cu detalii de la negocieri. Liviu Ungurean a dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord, între cluburi.

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB

Update 13.30: Liviu Ungurean a făcut un anunţ de ultimă oră şi a dezvăluit că au picat toate negocierile cu rivalii de la FCSB.

Inițial am luat decizia să mergem pe Arena Națională ca să bucurăm toți suporterii fotbalului românesc, dar din păcate am înțeles că nu s-au înțeles conducătorii între ei. Cei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate și în acest context înțelegerea a căzut. Deci meciul se va juca în Giulești.

Le-am oferit toată peluza de jos până sus, fără zonele adiacente tampon și din păcate ei n-au vrut să semneze reciprocitatea. Cred că 9000 de locuri, cam atât ar fi avut”, a declarat Liviu Ungurean pentru fanatik.ro.

Reclamă

Liderul galeriei Rapidului a fost cel care anunţase iniţial că derby-ul se mută din Giuleşti pe Arena Naţională.

Da, am luat împreună decizia cu șefii clubului ca meciul cu FCSB să se dispute pe Arena Națională. Va fi o partidă frumoasă, cu atmosferă în tribune, noi o să ne facem treaba„, a declarat Liviu Ungurean pentru iamsport.ro.

Ştirea iniţială…

Reclamă 4 / 0/3

E de aşteptat ca derby-ul să se dispute cu tribunele pline. 55.000 de suporteri sunt aşteptaţi la meciul care poate avea o importanţă uriaşă în lupta pentru câştigarea titlului. Arena din Giuleşti are o capacitate de numai 14.000 de locuri.

Până să îşi întâlnească marea rivală, Rapid mai are de disputat partidele cu UTA şi Universitatea Craiova. FCSB are duel în deplasare cu FC Voluntari, după care primeşte vizita celor de la Petrolul. Echipa lui Elias Charalambous îşi dispută meciurile de „acasă” pe Arena Naţională.

Alb-vişiniii au câştigat ultimele trei meciuri directe. Mai mult, din 2014 nu a mai învins-o FCSB pe Rapid, într-o partidă considerată în deplasare.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

1. FCSB – 58 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 48 de puncte
4. Universitatea Craiova – 42 de puncte
5. Farul – 41 de puncte
6. Hermannastatd – 37 de puncte
7. UTA – 37 de puncte
8. Petrolul – 35 de puncte
9. Universitatea Cluj – 35 de puncte
10. Sepsi – 34 de puncte
11. Oţelul – 32 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. Poli Iaşi – 30 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Dan Şucu, resemnat după Poli Iaşi – Rapid 3-1

Dan Şucu a fost resemnat după Poli Iaşi – Rapid 3-1. Echipa lui Cristiano Bergodi a început perfect anul 2024, cu cinci victorii consecutive. Seria giuleştenilor s-a încheiat în Copou.

Chiar dacă Rapid a deschis scorul în minutul 52 prin Ermal Krasniqi, jucătorii lui Leo Grozavu au întors scorul şi s-au impus cu 3-1. Moldovenii au înscris mai întâi prin Bettaieb în minutul 55, după gafa lui Săpunaru. Echipa lui Leo Grozavu a dat lovitura după reuşitele lui Roman şi Harrison din minutele 88, respectiv 90+2.

Reclamă

La finalul partidei din Copou, Dan Şucu a declarat că Rapid nu a arătat în meciul cu Poli Iaşi ca o echipă care vrea să câştige campionatul şi a reproşat faptul că sunt prea puţini oameni în cadrul clubului care cred cu adevărat că Rapid poate câştiga titlul în Liga 1:

N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări echipei adverse! Au fost foarte puternici”, a declarat Dan Şucu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și