Închide meniul
UPDATE

Albion Rrahmani, „dublă” la debutul pentru Rapid în derby-ul cu FC U Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2023, 23:18

Albion Rrahmani, „dublă la debutul pentru Rapid în derby-ul cu FC U Craiova

Albion Rrahmani, debut cu gol la Rapid

Captură OrangeSport

Albion Rrahmani, dublă la debutul pentru Rapid în derby-ul cu FC U Craiova. Atacantul din Kosovo, care a semnat în această vară cu giuleştenii, a fost trimis în teren de Cristiano Bergodi la pauză, în locul lui Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a avut nevoie doar de 20 de minute pentru a arăta că este un golgheter pur-sânge. Rrahmani a marcat primul său fgol pentru Rapid în minutul 65.

Update: Albion Rrahmani a reuşit o dublă de senzaţie. Acesta a marcat al doilea gol în prelungirile meciului.

Albion Rrahmani, dublă la debutul pentru Rapid în derby-ul cu FC U Craiova

Albion Rrahmani a marcat cu o reluare cu piciorul stâng, din interiorul careului, din pasa lui Funsho. Acesta a fost golul care a dus scorul la 4-2 pentru Rapid.

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri! Acum a fost transferat de Dan Şucu pentru aproximativ 600.000 de euro.

Reclamă

Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

(Reporter: Ştiu că ai fost în discuţii cu cluburi importante din Europa, ce te-a făcut să alegi Rapidul?) Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici

Am văzut materiale video, meciurile. Sunt ‘nebuni’, îmi plac foarte mult şi îmi doresc să le demonstrez. Şi da, îi admir.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este foarte bune pentru mine (n.r. competiţia pentru postul de titular cu Marko Dugandzic) Îmi doresc să fiu golgheter şi în România. Voi face tot ce pot pentru a atinge acest obiectiv. Eu sunt rapid, sunt inteligent şi sunt foarte bun în duelurile ‘unu-la-unu’ cu portarul şi multe alte calităţi. Am o poreclă, ‘Lewandowski’. Asta este, fanii din Kosovo îmi spuneau asta şi ‘Lewa’ a rămas porecla mea!

Mi-am propus să înscriu multe goluri pentru că îmi doresc să fiu golgheterul campionatului şi al Europei”, a declarat Rrahmani pentrufcrapid.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și