Închide meniul
VIDEO

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid: „Vreau să fiu golgheterul Europei”. Ce poreclă fabloasă are!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 17:57

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid: „Vreau să fiu golgheterul Europei. Ce poreclă fabloasă are!

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid

Albion Rrahmani, în timpul unui interviu / Rapid TV

Albion Rrahmani a avut o reacţie de senzaţie după ce a semnat cu Rapid. Noul atacant al lui Cristiano Bergodi a anunţat ce obiectiv şi-a trasat în Giuleşti. A vorbit despre concurenţa cu Marko Dugandzic pentru postul de titular şi a dezvăluit că îşi doreşte să devină golgheterul României, după ce a fost cel mai bun marcator din Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri! Acum a fost transferat de Dan Şucu pentru aproximativ 600.000 de euro.

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid

Rapid și-a întărit atacul cu Albion Rrahmani, golgheterul din sezonul trecut al primei ligi din Kosovo. În vârstă de 22 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane”, a transmis Rapid pe reţelele de socializare.

Atacantul de 22 de ani a anunţat ce poreclă fabuloasă i-au pus fanii lui Ballkani. Rrahmani are obiective extrem de îndrăzneţe în Giuleşti.

Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

Reclamă

(Reporter: Ştiu că ai fost în discuţii cu cluburi importante din Europa, ce te-a făcut să alegi Rapidul?) Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici

Am văzut materiale video, meciurile. Sunt ‘nebuni’, îmi plac foarte mult şi îmi doresc să le demonstrez. Şi da, îi admir.

Da, este foarte bune pentru mine (n.r. competiţia pentru postul de titular cu Marko Dugandzic) Îmi doresc să fiu golgheter şi în România. Voi face tot ce pot pentru a atinge acest obiectiv. Eu sunt rapid, sunt inteligent şi sunt foarte bun în duelurile ‘unu-la-unu’ cu portarul şi multe alte calităţi. Am o poreclă, ‘Lewandowski’. Asta este, fanii din Kosovo îmi spuneau asta şi ‘Lewa’ a rămas porecla mea!

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am propus să înscriu multe goluri pentru că îmi doresc să fiu golgheterul campionatului şi al Europei”, a declarat Rrahmani pentru fcrapid.ro.

AS.ro a anunţat în exclusivitate că şefii Rapidului s-au înţeles cu jucătorul din Kosovo şi că Rrahmani era aşteptat la Rapid. Este al 8-lea fotbalist transferat de alb-vişinii în această vară. Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj) şi Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) sunt jucătorii care au mai fost aduşi de Rapid.

Rrahmani este în mare formă. În acest sezon a jucat în două meciuri pentru kosovari. A marcat 2 goluri şi a oferit trei pase decisive!

Rapid are o victorie şi două remize în actuala ediţie din Liga 1. Giuleştenii închid etapa a 4-a din campionatul României în deplasarea cu FC Voluntari. Meciul va fi de la ora 21:30 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și