Închide meniul

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 14:25

Reclamă
Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: "Până data viitoare"

Albion Rrahmani / Profimedia

Albion Rrahmani a avut un mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga. Atacantul kosovar va părăsi Giuleştiul, iar cehii vor plăti 5 milioane de euro pentru transferul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a evoluat un singur an în tricoul celor de la Rapid, Albion Rrahmani s-a ataşat de club şi a postat un mesaj emoţionant înaintea despărţirii.

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

Atacantul de 23 de ani le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea din ultimul an, le-a urat succes foştilor colegi şi a promis că va rămâne mereu fan al Rapidului:

„După un an minunat împreună, este timpul să ne luăm la revedere. Când am ajuns în Giulești, am văzut și am simțit ce club uimitor este Rapid, cu fani uimitori, și mi-am promis că voi da 100% în fiecare meci pentru a-i face fericiți pe suporteri.

Într-un an cu multe provocări, am avut și multe momente grozave împreună.

Reclamă
Reclamă 4

Voi fi mereu un fan al Rapidului, care a devenit casa mea. Întotdeauna voi fi recunoscător că am făcut parte din această echipă.

Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club pentru că au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente ale mele aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până data viitoare când ne vom revedea, vă doresc mult succes. Al vostru, Albion. Hai, Rapid!”, a scris Albion Rrahmani, pe contul său de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Albion Rrahmani (@albionrrahmani9)

Albion Rrahmani, cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid!

Albion Rrahmani va semna cu Sparta Praga. Rapid va primi în schimbul lui Rrahmani 5 milioane de euro. Totodată, giuleştenii vor păstra 15% dintr-un transfer viitor al atacantului kosovar.

După plecarea la Sparta Praga, Albion Rrahmani va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid, la egalitate cu transferul lui Cristi Săpunaru. Veteranul din lotul giuleştenilor a fost transferat în 2009 de Porto, tot în schimbul a cinci milioane de euro.

La Sparta Praga, Albion Rrahmani va face echipă în atac cu fostul coechipier de la Rapid, Ermal Krasniqi. Kosovarul a fost transferat de campioana Cehiei tot în această vară, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Albion Rrahmani are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Atacantul kosovar a înscris 17 goluri şi a oferit 5 pase decisive sezonul trecut din Liga 1.

În acest sezon, Albion Rrahmani a bifat trei meciuri la Rapid, fiind accidentat pentru partidele cu Petrolul şi Sepsi. Atacantul a reuşit să marcheze un gol în duelul cu CFR Cluj, şi a oferit o pasă decisivă în prima etapă, cu UTA.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și