Închide meniul
EXCLUSIV

Albion Rrahmani şi-a dat jos ghipsul şi se recuperează cu preparatorul lui David Popovici: „O să ma întorc, foarte curând!”

Publicat: 24 octombrie 2023, 23:45

Reclamă
Albion Rrahmani şi-a dat jos ghipsul şi se recuperează cu preparatorul lui David Popovici: „O să ma întorc, foarte curând!

Albion Rrahmani şi-a dat jos ghipsul şi se recuperează cu preparatorul lui David Popovici

Dragoş Albion, alături de Dragoş Luscan / AntenaSport

Golgheterul din Giuleşti, Albion Rrahmani, şi-a dat jos ghipsul şi a început recuperarea cu preparatorul lui David Popovici. În luna ianuarie se va întoarce la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidistul Rrahmani şi-a văzut prima oară operaţia, după accidentarea horror din Andorra. Tocmai şi-a scos ghipsul.

Albion Rrahmani şi-a dat jos ghipsul şi a început recuperarea. Mesaj pentru fanii Rapidului

Mi-am văzut piciorul acum o zi, dar când mă uit la el aşa, normal, nu sunt bine!„, a declarat Albion Rrahmani în exclusivitate pentru AntenaSport.

El se recuperează alături de Dragoş Luscan, omul care i-a făcut bine pe David Popovici, Simona Halep sau Cristina Neagu.

Nu pot decât să sper că evoluţia va fi favorabilă şi aici mă gândesc la materialul lui biologic cu care este înzestrat„, a spus Dragoş Luscan.

Reclamă

O să ma întorc, foarte curând! Sper ca în ianuarie să revin la antrenamente cu echipa şi o să vedem atunci cum e piciorul„, a fost mesajul transmis fanilor de atacantul kosovar.

Pentru fotbalistul de 23 de ani este cea mai grea accidentare din carieră.

Abia aştept să joc pe stadionul nostru, fanii noştri sunt cei mai nebuni. Să stai acasă şi să te uiţi la echipa ta, la televizor, este foarte greu, pentru că nu poţi să îi ajuţi„, a spus Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

Meseria noastră implică şi o parte de pregătire mentală cât mai bună„, l-a completat Dragoş Luscan.

Rrahmani este cel mai în formă jucător al lui Cristiano Bergodi

Albion Rrahmani traversa o formă de vis la Rapid, până la accidentarea suferită în preliminariile EURO 2024. Atacantul a marcat şase goluri, în cele şapte meciuri bifate la gruparea din Giuleşti.

Atacantul a suferit o fractură de peroneu în meciul Andorra – Kosovo. Albion Rrahmani a fost operat de acelaşi doctor care l-a operat şi pe Jayson Papeau.

Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger (n.r. să revii mai puternic), Lewa!”, au notat cei de la Rapid, pe Facebook.

Rapid este pe podium după 13 etape. Are 23 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul FCSB. CFR Cluj are 27 de puncte. Giuleştenii sun în faţa unui program „de foc”. Fără Rrahmani, Rapid se va duela în următoarele două săptămâni cu Universitatea Craiova, CSA Steaua şi FCSB.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și