Închide meniul

Albion Rrahmani surprinde la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid: „Nu știu dacă voi sta mult aici”

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 8:59

Reclamă
Albion Rrahmani surprinde la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid: „Nu știu dacă voi sta mult aici

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în tricoul Rapidului / Hepta

Albion Rrahmani a făcut câteva declaraţii surprinzătoare la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid. După dubla din meciul cu CFR Cluj, kosovarul a anunţat că se gândeşte deja la un tranfer într-un campionat puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 23 de ani cotat la 600.000 de euro a reuşit trei „duble” de la venirea la Rapid, cu FC U Craiova 1948, Dinamo şi CFR Cluj. Kosovarul se gândeşte deja la un transfer în top 5 campionate din Europa.

Albion Rrahmani surprinde la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid

„E un sentiment foarte bun când marchezi, în primul rând am câștigat trei puncte, puncte importante. E treaba mea să marchez și bineînțeles că mă simt bine. Nu m-am așteptat, CFR e o echipă foarte bună.

Când eram la Ballkani am jucat contra lor în Conference League și știam mentalitatea lui CFR Cluj. Am marcat șase goluri și bineînțeles că mă simt bine aici.

Mă simt ca acasă aici, iubesc Rapidul și fanii sunt grozavi. Nu știu dacă voi sta mult aici pentru că noi jucăm ca să avansăm în cariere, să mergem la echipe mari în Europa. De ce nu? Vreau să joc în primele cinci ligi ale Europei”, a spus Rrahmani”, a spus Rrahmani.

Reclamă

Cristiano Bergodi: „Rrahmani e cel mai bun atacant pe care l-am antrenat”

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, îndeosebi pe Albion Rrahmani, pe Alex Ioniţă şi pe Albu.

Despre Albion Rrahmani, autorul unei „duble”, a spus că este, probabil, cel mai bun atacant pe care l-a antrenat, atât în România, cât şi în Italia.

„Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul. Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a intrat a jucat bine. Dacă e să remarc pe un jucător, îl remarc pe Alex Ioniţă, care a jucat prima oară titular şi a jucat foarte bine. Şi pe Albu, la fel. Trebuie să îi felicităm, au făcut un meci extraordinar.

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și