Închide meniul
EXCLUSIV

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu va plăti o sumă importantă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2023, 22:35

Reclamă
Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu va plăti o sumă importantă

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu

Dan Şucu şi Victor Angelescu, la un meci al Rapidului / Hepta

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost convins de Dan Şucu şi Victor Angelescu, iar acordul este total. Jucătorul celor de la FC Ballkani îi va face concurenţă lui Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, Albion Rrahmani va ajunge duminică la Bucureşti pentru a parafa înţelegerea. Şefii clubului din Giuleşti vor plăti aproximativ 600.000 de euro pentru fotbalistul din Kosovo.

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid

Tânărul jucător este într-o formă de zile mari. Tocmai a marcat în returul cu Larne, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. A ajutat-o pe FC Ballkani să câştige cu 4-1 în deplasarea de la Belfast. Rrahmani îşi trecuse numele pe tabelă şi în meciul tur, câştigat cu 3-0.

Atacantul are o cotă de piaţă de 600.000 de euro şi s-a făcut remarcat şi 2022, în „dubla” cu CFR Cluj. Şapte goluri a înscris, pentru Ballkani, în sezonul trecut din cupele europene.

Victor Angelescu declarase zilele trecute că toate detaliile contractului au fost puse la punct, şi rămâne doar ca atacantul să semneze înţelegerea.

Reclamă

Mai avem un transfer pe care suntem aproape să-l închidem. Suntem înțeleși, mai lipsește să semnăm contractul.

E un transfer. Un străin. Nu prea sunt atacanți la noi în țară. Cred că sunt câțiva. Plătim o sumă importantă. Noi l-am luat și anul trecut pe Emmers (n.r. pe o sumă de bani din străinătate).

A fost vehiculat prin presă (n.r. numele atacantului). Nu este român. Nu pot să vă spun numele”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri!

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj) şi Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid

Cristiano Bergodi a fost întrebat despre transferul lui Claudiu Micovschi, şi a oferit răspunsul imediat, declarând că nu el a insistat pentru această mutare. A avut o reacţie tranşantă.

Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câștigăm, trebuie să reparăm semieșecul de acasă cu Botoșani. Dar sunt încrezător.

Nu am avut mult timp la dispoziție pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul și nu a fost așa ușor, mai ales că în prima etapă am jucat cu o echipă foarte bună. Apoi am câștigat și a urmat acel pas fals cu Botoșaniul, dar zic eu că vom regla lucrurile, se vor îmbunătăți toate aspectele.

Eu am venit târziu, nu caut alibi sau scuze, sunt încrezător pentru că echipa se antrenează bine. Dar am nevoie de timp pentru a implementa idei noi. Echipa a avut un lot și un sistem de joc diferit anul trecut.

(N.r. Dacă Micovschi a fost adus la solicitarea lui) Nu, pe Micovschi l-a adus clubul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Voluntari.

Reclamă

Rapid are două remize şi o victorie în primele trei etape din Liga 1. Giuleştenii au marcat 5 goluri şi au încasat 2. Marko Dugandzic, golgheterul alb-vişiniilor de sezonul trecut, a înscris de 3 ori în această ediţe de campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și