Închide meniul
VIDEO

Alex Băluţă s-a răzbunat pe ultraşii Universităţii Craiova. Ce a făcut după victoria FCSB, cu 3-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 ianuarie 2024, 8:36

Alex Băluţă s-a răzbunat pe ultraşii Universităţii Craiova. Ce a făcut după victoria FCSB, cu 3-0

Alex Băluţă s-a răzbunat pe ultraşii Universităţii Craiova

Alexandru Băluţă, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Alex Băluţă s-a răzbunat pe ultraşii Universităţii Craiova, după ce oltenii l-au făcut praf în timpul meciului cu FCSB (0-3), partidă în care acesta a reuşit şi un assist la golul 2 marcat e Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiovenii au aruncat cu bani falşi în fostul lor jucător, acuzându-l că a ales FCSB în detrimentul Craiovei, doar pentru oferta superioară venită de la Becali.

Alex Băluţă s-a răzbunat pe ultraşii Universităţii Craiova

Alex Băluţă a ales să se ducă în galeria celor de la FCSB la finalul partidei şi a cântat alături de ultraşii veniţi de la Bucureşti, care i-au scandat numele în mai multe rânduri. A fost modul în care atacantul s-a răzbunat pe ultraşii Craiovei.

Toată echipa lui Gigi Becali a ajuns în peluza de la Craiova la finalul derby-ului care a adus din nou liderul la o distanţă de 11 puncte de ocupanta locului 2, Rapid.

@adriand2k22 BUCURIA DIN PELUZA FANILOR LUI FCSB DUPĂ VICTORIA DE LA CRAIOVA. #5pasidebine #misiuneatiktok #fcsb #florinelcoman #craiova #fotbal #liga1 #foryou #fy #fyp #viral #romania #adriand2k22 #adyd2k23 ♬ son original – Adem_L_Belguith ✔

Reclamă

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el

Băluţă a mărturisit că se aştepta să fie primit aşa. El le-a transmis fanilor Universităţii Craiova că le-a dat răspunsul pe teren. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3, oltenii fiind umiliţi pe teren propriu de către echipa antrenată de Elias Charalambous.

„Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r.: a fanilor Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Reclamă 4 / 0/3

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Mesaj dur pentru Băluţă de la ultraşii Craiovei

Alex Băluţă s-a despărţit de Akademia Puskas vara trecută şi a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. El a ales să meargă la formaţia roş-albastră, cu toate că a fost dorit şi de Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

Titular în meciul Universitatea Craiova – FCSB 0-3, Alex Băluţă a fost înjurat de olteni. Aceştia l-au întâmpinat pe fostul lor jucător aşa cum au făcut-o fanii lui AC Milan cu Gianluigi Donnarumma.

Din peluza Universităţii Craiova, fanii au aruncat mai multe bancnote şi au afişat un banner dur cu referire la Alex Băluţă: „Când păcănelele sunt totu’ pentru tine-n viaţa asta/E normal să îţi înşeli echipa şi nevasta”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și