Închide meniul

Alex Băluţă şi Damjan Djokovic cer ajutorul fanilor înainte de Petrolul – FCSB: „Să fiţi toţi ca Mustaţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2023, 8:25

Reclamă
Alex Băluţă şi Damjan Djokovic cer ajutorul fanilor înainte de Petrolul – FCSB: „Să fiţi toţi ca Mustaţă!

Alex Băluţă şi Damjan Djokovic cer ajutorul fanilor înainte de Petrolul - FCSB

Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, mesaj pentru fanii FCSB-ului / Colaj Hepta

Alex Băluţă şi Damjan Djokovic cer ajutorul fanilor înainte de meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1. Confruntarea „de foc” va fi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Peluzei Nord a fost la baza din Berceni şi a discutat cu jucătorii vicecampioanei României şi cu Mihai Stoica. Anunţat de patron că nu va mai lipsi din echipa de start, Băluţă anunţă că are o revanşă de luat după remiza cu FC Voluntari.

Alex Băluţă şi Damjan Djokovic cer ajutorul fanilor înainte de Petrolul – FCSB

Le transmit suporterilor să vină în număr cât mai mare, să fie alături de noi. Noi le suntem datori pentru că în ultimul meci nu am reușit să luăm cele trei puncte. Sunt sigur că vom face un meci mare și vom aduce trei puncte acasă„, a declarat Alex Băluţă pentru FAN FCSB TV.

Damjan Djokovic a transmis un mesaj de luptă şi le-a cerut ultraşilor care fac deplasarea pe stadionul Ilie Oană să fie la fel ca Gheorghe Mustaţă.

Aș vrea să fiți toți ca Mustață: loiali, agresivi, iar noi la fel, pe teren. Să avem dorință la fel ca Mustață. Zici că el are mai mult chef decât noi. Știu că ne transmiteți energie pozitivă. Să veniți în număr cât mai mare acolo. Va fi un meci frumos, cu atmosferă frumoasă„, a spus şi Djokovic.

Reclamă

FCSB este pe primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii au 30 de puncte şi riscă să fie egalaţi de principala urmăritoare, CFR Cluj, dacă nu o înving pe Petrolul. „Lupii galbeni” sunt pe locul 7, dar sunt despărţiţi doar prin golaveraj de Hermannstadt, echipă aflată pe poziţie de play-off.

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit ce au decis să facă fanii FCSB-ului, după hotărârea Curţii de Apel

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit ce au decis fanii FCSB-ului, după hotărârea Curţii de Apel din procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord asigură că ultraşii liderului din Liga 1 vor rămâne alături de echipă.

FCSB nu a primit palmaresul pentru perioada 1947-1998, care i-a revenit Clubului Sportiv al Armatei. Mai mult decât atât, cel cuprins între 1998 şi 2003 a rămas „în aer”. S-a creat un nou palmares şi pentru perioada 2003-2017, când echipa lui Gigi Becali a purtat numele „Steaua”.

Reclamă 4 / 0/3

Mustaţă îl asigură pe Gigi Becali că nu se pune problema suporterii din Peluza Nord să „trădeze” şi să o susţină la meciuri pe CSA Steaua.

Sunt peste 20.000 de bilete vândute la meciul cu Rapid. S-a dat drumul la inelul 3, la Tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde este Steaua.

Eu spun că se va bate recordul de asistență cu siguranță. La ce s-a întâmplat și ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști. Mai rău! Decizia i-a întărâtat mai rău pe suporteri. Ăsta (n.r. – prezența masivă la meci) va fi răspunsul lor”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru fanatik.ro, la începutul acestei săptămâni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și