Închide meniul
Foto

Alex Băluţă şi soţia lui, mesaj comun după ce ultraşii i-au aşteptat cu bani falşi în Bănie. Reacţia categorică avută

Publicat: 29 ianuarie 2024, 15:47

Reclamă
Alex Băluţă şi soţia lui, mesaj comun după ce ultraşii i-au aşteptat cu bani falşi în Bănie. Reacţia categorică avută

Alex Băluţă şi soţia lui, mesaj comun după ce ultraşii i-au aşteptat cu bani falşi în Bănie

Alex Băluţă şi Diana Băluţă / Colaj Instagram

Alex Băluţă şi soţia lui, Diana Băluţă, au avut un mesaj comun după ce ultraşii Universităţii Craiova, i-au aşteptat cu bani falşi în Bănie. Fanii olteni au creat o atmosferă ostilă şi l-au acuzat de „trădare” pe actualul jucător al FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a fost întâmpinat de fanii Universităţii Craiova la fel ca Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, care revenise pe San Siro. Din peluza Universităţii Craiova, fanii au aruncat mai multe bancnote şi au afişat un banner: „Când păcănelele sunt totu’ pentru tine-n viaţa asta / E normal să îţi înşeli echipa şi nevasta”.

Alex Băluţă şi soţia lui, mesaj comun după ce ultraşii i-au aşteptat cu bani falşi în Bănie

Mijlocaşul ofensiv de 30 de ani a fost autorul unui assist pentru Florinel Coman, în minutul 50. A fost schimbat pe final cu David Miculescu, cel care a stabilit rezultatul final, 3-0.

Suporterii FCSB-ului i-au scandat numele de mai multe pe durata meciului. După fluierul final, Băluţă a urcat în tribună şi a cântat alături de fani. A fost modul în care atacantul s-a răzbunat pe ultraşii Craiovei.

La scurt timp distanţă, Diana Băluţă a postat un mesaj pe Insta Story. A folosit un emoji prin care lasă de înţeles că soţul ei le-a închis gura suporterilor din galeria grupării din Bănie.

Reclamă

Un mesaj similar a fost transmis şi de Alex Băluţă pe reţelele sociale. Acesta a ţinut să transmită că nu îl interesează scandările fanilor rivali.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Alex Băluţă la finalul meciului

Băluţă a mărturisit că se aştepta să fie primit aşa. El le-a transmis fanilor Universităţii Craiova că le-a dat răspunsul pe teren. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3, oltenii fiind umiliţi pe teren propriu de către echipa antrenată de Elias Charalambous.

Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r.: a fanilor Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și