Închide meniul

Alex Bourceanu îi ține pumnii FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Poate juca fără probleme un meci cu tensiune!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 18:18

Reclamă
Alex Bourceanu îi ține pumnii FCSB-ului în lupta pentru titlu: Poate juca fără probleme un meci cu tensiune!”

Alex Bourceanu îi ține pumnii FCSB-ului în lupta pentru titlu

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

Alex Bourceanu îi ține pumnii FCSB-ului în lupta pentru titlu. Fostul fotbalist al FCSB-ului consideră că marea problemă a roș-albaștrilor este reprezentată de faptul că, la intrarea în play-off, nu au beneficiat de rotunjire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Alex Bourceanu îi ține pumnii FCSB-ului în lupta pentru titlu

Fostul mijlocaș spune că își dorește ca FCSB să câștige titlul de campioană. Totodată, este de părere că echipa antrenată de Elias Charalambous poate gestiona un meci cu tensiune.

„Eu vreau să câștige FCSB. Problema ei e că a intrat cu un punct în minus. Cred că FCSB poate juca fără probleme un meci cu tensiune”, a declarat Alex Bourceanu, pentru sport.ro.

FCSB, victorie clară în fața lui Sepsi

În ultima etapă de campionat, FCSB a învins-o, în mod categoric, pe Sepsi, scor 3-1. După acel meci, Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a declarat faptul că echipa sa este cea mai bună din România.

Reclamă

„Cum v-am spus înainte de meci, suntem pe finalul sezonului, fiecare jucător pentru noi este important. Ştiam că va fi foarte greu azi, că vom suferi. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, au dat totul 90 de minute. Cele mai importante sunt cele 3 puncte.

Se mai întâmplă situaţii din aceastea. De multe ori în fotbal, când nu înscrii al doilea gol, se întâmplă să fii egalat. Aşa a fost şi azi. Băieţii au arătat calitate şi am mai reuşit să înscriem.

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Şi calificarea în finala Cupei arată asta. Din punctul meu de vedere, noi avem cea mai bună echipă din România. Aveam nevoie de rezultat mai mult, de asta a fost presiunea mai mare la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Avem un lot mare şi avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Cei care se antrenează bine, pot apărea în primul 11. Sunt foarte fericit pentru jucători. Au avut atitudinea corectă!

Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi. Este foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate pe teren. Dar un jucător nu poate câştiga un meci sau un campionat, aşa vedem lucrurile şi aşa lucrăm. Importantă este echipa. Vreau să le mulţumesc suporterilor, e important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor. Sunt foarte importanţi.

Sorescu simte momentele, a fost în meci. Este important să ai jucători care să poată juca pe mai multe poziţii. A făcut un meci bun, dar toată echipa a făcut asta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Jucăm acasă cu CFR, dacă arătăm aceeaşi atitudine sper să câştigăm noi. Va fi greu! Băieţii trebuie să se bucure azi, de mâine ne gândim la meciul cu CFR Cluj”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul meciului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și