Închide meniul

Gigi Becali, anunţ clar despre finala FCSB – CFR Cluj: „Direct pe Ghencea o să jucăm! Mergem la președinte dacă nu ne dau voie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 19:38

Gigi Becali, anunţ clar despre finala FCSB – CFR Cluj: „Direct pe Ghencea o să jucăm! Mergem la președinte dacă nu ne dau voie!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali s-a săturat de telenovela „FCSB în Ghencea” şi anunţă că echipa sa va juca pe arena de lux finala pentru titlu cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor este dispus să meargă chiar şi la preşedintele Klaus Iohannis pentru a-şi îndeplini obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Gigi Becali, anunţ categoric despre finala FCSB – CFR Cluj

”Direct pe Ghencea o să jucăm. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. cei de la CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Vasile Dîncu a transmis că „n-a investit în acest stadion nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani”. Enervat de declaraţia acestuia, patronul FCSB i-a transmis ministrului Apărării că „lumea vrea ca FCSB să joace în Ghencea”.

”Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Cu tot cu popor este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului? E echipa comunității, plătesc oamenii bani. Dacă stadionul este al poporului, măi, Dîncule, unde ai văzut echipă care să fie a poporului? E echipa comunității. Și stadionul este tot al poporului, așa a zis. Dacă e al poporului, fă un referendum, să vezi că lumea vrea ca FCSB să joace acolo. Ce putere mai ai tu ca ministru? Ce să vorbești tu de armata rusă?

Reclamă

N-aveam treabă cu el, până când a vorbit despre acest subiect. Dacă ești un om deștept, echipa când a fost preluată de la Armată, n-a dat-o poporul? Dacă a costat 100 de milioane de euro un stadion, cum să joace doar echipa poporului, pe care n-o vrea poporul? CSA, echipa Armatei, pe care o vor două mii, e a poporului. Iar FCSB, pe care o vor zeci de mii de oameni, nu o lași să joace. Băi, Dîncule, băi, echipa poporului nu are 2.000 cât are CSA, are 5 milioane, cât are CSA. Care e mai mare, mă? 2.000 sau 5 milioane? După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și