Închide meniul

Alex Chipciu a aflat că e bun de plată şi o dă în judecată pe CSA Steaua. Motivul pentru care îi cheamă în instanţă pe „militari”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 22:45

Reclamă
Alex Chipciu a aflat că e bun de plată şi o dă în judecată pe CSA Steaua. Motivul pentru care îi cheamă în instanţă pe „militari

Alex Chipciu a aflat că e bun de plată şi o dă în judecată pe CSA Steaua

Alex Chipciu, în timpul unui meci al lui U Cluj / Hepta

Alex Chipciu a aflat că e bun de plată şi o dă în judecată pe CSA Steaua. Mijlocaşul de 34 de ani a fost amendat din cauza declaraţiilor făcute după victoria lui U Cluj cu echipa Armatei, de la finalul lunii septembrie, şi e gata să iasă la atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Admite sesizarea formulată de reclamantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În temeiul art. 52/2/a din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Alexandru Chipciu se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”, a fost decizia luată de Comisiei de Disciplină a FRF.

Alex Chipciu a aflat că e bun de plată şi o dă în judecată pe CSA Steaua

Când a aflat că a fost amendat cu 5.000 de lei Chipciu a anunţat că îşi va căuta dreptatea în instanţă. Totul din cauza scandărilor fanilor de la CSA.

Nu am ce să comentez la hotărârea comisiei, așa au decis. Am așteptat decizia lor ca să știu cum acționez.

Îi voi da în judecată pe cei de la CSA pentru scandările galeriei: Sclavul lui Gigi, Chipciu sclavul lui Gigi„, a spus Alexandru Chipciu pentru iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Alex Chipciu a făcut mai multe declaraţii controversate după victoria obţinută de U Cluj, în Cupa României, împotriva lui CSA Steaua. A fost reclamat la Comisia de Disciplină şi nu a scăpat.

Ideea e că… Îmi vine să râd. Am și oameni din Peluza Sud care mi se par respectabili și foarte inteligenți. În afară de stadion, care e foarte frumos, nu m-a încercat nimic. Nu vreau să fac jocuri, chiar nu mă interesează și faptul că am jucat la FCSB nu are nicio legătură.

Asta este Steaua? Cu echipamentul ăsta fake (n.r. fals)? E o echipă fantomă din punctul meu de vedere. Păcat de suporterii din Peluza Sud. M-au înjurat de soră, de nevastă, că sunt sclavul domnului Becali, așa este, ei sunt sclavii Armatei.

Reclamă

Nu-mi pare rău că nu am jucat la Steaua deloc. Din contră, sunt legat emoțional de acei oameni”, a spus Alexandru Chipciu după meciul cu CSA Steaua.

Alex Chipciu, criză de nervi pe teren

Alex Chipciu a făcut o criză de nervi, pe teren, în meciul U Cluj – FC Voluntari, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 34 de ani şi-a ieşit din minţi după ce ilfovenii au reuşit să întoarcă rezultatul.

Ianis Stoica reuşise să deschidă scorul în minutul 12, din pasa lui Dan Nistor. „Şepcile roşii” nu s-au putut bucura prea mult. Adam Nemec a restabilit egalitatea până în pauză, iar Dumiter a dus-o pe FC Voluntari în avantaj.

Dumiter a marcat după o fază în care fundaşii gazdelor s-au întrecut în erori. Au stat greşit la ofsaid şi au fost taxaţi. După ce fostul atacant al FCSB-ului a trimis mingea în poartă, Chipciu nu s-a mai putut stăpâni.

Alex Chipciu s-a aruncat pe teren, după care a ridicat mâinile în aer. Şi-a arătat frustrarea şi a adresat mai multe injurii. Cu greu s-a calmat.

Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și