Închide meniul

Alex Chipciu, criză de nervi pe teren! Şi-a ieşit din minţi după golul primit de U Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 17:33

Alex Chipciu, criză de nervi pe teren! Şi-a ieşit din minţi după golul primit de U Cluj

Alex Chipciu a făcut o criză de nervi, pe teren, în U Cluj - FC Voluntari 1-2

Alex Chipciu, în timpul meciului / Captură Orangesport

Alex Chipciu a făcut o criză de nervi, pe teren, în meciul U Cluj – FC Voluntari, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 34 de ani şi-a ieşit din minţi după ce ilfovenii au reuşit să întoarcă rezultatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica reuşise să deschidă scorul în minutul 12, din pasa lui Dan Nistor. „Şepcile roşii” nu s-au putut bucura prea mult. Adam Nemec a restabilit egalitatea până în pauză, iar Dumiter a dus-o pe FC Voluntari în avantaj.

Alex Chipciu a făcut o criză de nervi, pe teren, în U Cluj – FC Voluntari 1-2

Dumiter a marcat după o fază în care fundaşii gazdelor s-au întrecut în erori. Au stat greşit la ofsaid şi au fost taxaţi. După ce fostul atacant al FCSB-ului a trimis mingea în poartă, Chipciu nu s-a mai putut stăpâni.

Alex Chipciu s-a aruncat pe teren, după care a ridicat mâinile în aer. Şi-a arătat frustrarea şi a adresat mai multe injurii. Cu greu s-a calmat.

VEZI VIDEO AICI CU FAZA LA CARE CHIPCIU ŞI-A IEŞIT DIN MINŢI

Reclamă

U Cluj nu a reuşit să câştige chiar dacă a primit un ajutor nesperat de la Nicolae Carnat, cel care a primit două cartonaşe galbene în 2 minute şi a fost eliminat. Mai mult, FC Voluntari a ratat şi un penalty în prelungiri.

Ardelenii au rămas cu o singură victorie în ultimele şapte meciuri de pe teren propriu. Au ratat şansa de a urca pe loc de play-off.

Universitatea Cluj – FC Voluntari, scor 1-2. Oaspeţii au revenit de la 0-1

FC Voluntari a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile au fost marcate de Stoica ’12 pentru clujeni şi Nemec ’31 şi Dumiter ’62 pentru FC Voluntari. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 67, când a fost eliminat Carnat. În minutul 90+7, FC Voluntari a ratat un penalty prin Dumiter.

Universitatea Cluj: Iliev – Peteleu (Ilie ’86), Miron, Mitrea, Chipciu – Cîmpanu, Bic (Manu ’73), K. Doukoure (Simion ’63), V. Gheorghe (Popa ’63) – I. Stoica (Silaghi ’73), D. Nistor. Antrenor: Ovidiu Sabău

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş, Boboc – Crepulja – Carnat, M. Răduţ (Dumiter ’60), Raţă (Cocian ’88), R. Popescu (Andrei ’60) – Nemec (Paz ’76). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Manu ’90, Chipciu ‘90+1, Iliev ‘90+7/ Armaş ’23, Carnat ’65, ’67, Dumiter ‘90+1

Cartonaş roşu: Carnat ‘67

Arbitri: Cătălin Popa – Radu Adrian Ghinguleac, Romică Bîrdeş – Szabolcs Kovacs

Arbitri VAR: Iulian Călin, Ionuţ Marius Bobe

Reclamă

Observatori: Costin Ioan Toma. Marian Ivan

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și