Închide meniul

FCSB – U Cluj 2-2. Bogdan Mitrea a marcat în minutul 88 şi le-a adus un punct clujenilor! Lovitură de teatru pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 22:50

Reclamă
FCSB – U Cluj 2-2. Bogdan Mitrea a marcat în minutul 88 şi le-a adus un punct clujenilor! Lovitură de teatru pe Arena Naţională

FCSB - U Cluj 2-2. Bogdan Mitrea egalează cu o lovitură de cap!

FCSB, egalată în finalul partidei de U Cluj / Profimedia Images

FCSB – U Cluj 2-2. Partida din etapa a 11-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii lui Elias Charalambous ţinteau a treia victorie consecutivă, din toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar nu a reuşit să câştige. În minutul 88 al meciului, fundaşul Bogdan Mitrea le-a adus un punct clujenilor, marcând cu o lovitură de cap, după un corner.

FCSB – U Cluj 2-2

Min. 90+7: Final de meci! FCSB – U Cluj s-a încheiat 2-2

Min. 88: FCSB – U Cluj 2-2! Bogdan Mitrea a marcat cu o lovitură de gol după un corner

Min. 78: O nouă ocazie mare pentru FCSB! Darius Olaru a fost aproape de gol

Reclamă

Min. 56: Mare ocazie pentru FCSB! Alex Băluţă a şutat în portar din careu! Compagno aştepta o pasă ca să înscrie cu poarta goală.

A reînceput partida! 3 schimbări la FCSB la pauză

Pauză

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: FCSB – U Cluj 2-1! Adrian Şut a înscris şi a readus-o pe FCSB în avantaj!

Min. 26: FCSB – U Cluj 1-1! Dan Nistor a marcat după o superbă acţiune individuală!

Min. 24: Tavi Popescu, foarte aproape de gol! Portarul clujenilor a reuşit, cu noroc, să pareze şutul pe poartă al decarului lui FCSB

Min. 8: FCSB – U Cluj 1-0! Dawa a înscris cu capul. Mingea a ajuns cu noroc la el, după ce a lovit transversala şi a fost deviată de Ngezana

Min. 5: Ocazie mare pentru FCSB! Alex Băluţă a tras în plasa laterală!

Min 1: A început duelul de pe Arena Națională!

Echipele de start: 

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, D. Olaru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, C. Ganea, Djokovic

U Cluj: Gorcea – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Bic, Grobry, Nistor, Chipciu – Popadiuc, F. Ilie

Rezerve: Iliev, Oancea, Fossati, Miron, D. Popa, V. Gheorghe, Silagi, I. Filip, Hofman

FCSB vine după succesul înregistrat cu FC Bihor, în grupele Cupei României. Roş-albaştrii au câştigat duelul de la Oradea cu scorul de 2-0, după golurile marcate de David Miculescu şi Siyanbonga Ngezana.

În campionat, FCSB a învins-o în ultima etapă pe Sepsi. Vicecampioana a obţinut un succes categoric, cu 5-2, golurile roş-albaştrilor fiind marcate de Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu şi Damjan Djokovic.

De cealaltă parte, U Cluj a obţinut şi ea un succes în ultimul meci. „Şepcile roşii” au câştigat cu 3-1 duelul cu CSA Steaua, din Cupa României. În campionat, clujenii au remizat în ultima etapă, cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

U Cluj ocupă locul 11 în Liga 1, cu 11 puncte acumulate după zece meciuri disputate.

În sezonul trecut, FCSB nu a câştigat niciun meci contra celor de la U Cluj. Partida tur, de la Bucureşti, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar returul a fost câştigat de clujeni cu 2-1, după golurile lui Thiam şi Filip.

Ce înţelegere are Florinel Coman cu Gigi Becali

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

„I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și