Închide meniul
Video

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj: ”O perioadă neagră! Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 10:55 / Actualizat: 27 iunie 2022, 23:42

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj
  • Ce a spus mijlocașul despre perioada petrecută în Gruia

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Fotbalistul de 33 de ani reprezintă cel de-al 7-lea transfer realizat de nou-promovata ”U Cluj”, rivala campioanei României, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 33 de ani își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj

Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

Reclamă

”A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Și cu Marius Șumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câștigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici.

Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r. FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era așa mare”, a declarat Alex Chipciu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

EXCLUSIV | Erik Lincar: „Alex Chipciu poate să fie unul dintre lideri la ”U” Cluj!”

Erik Lincar crede că Alex Chipciu poate reveni la echipa națională, odată cu transferul la U Cluj. Tehnicianul nou-promovatei consideră că totul depinde de evoluțiile fotbalistului la noua sa echipă.  

Alex Chipciu s-a transferat de la CFR Cluj la U Cluj, după ce s-a certat cu campioana României. Lincar are încredere că jucătorul de 33 de ani poate deveni un lider în rândul „șepcilor roșii”.  

„În primul rând, trebuia să fie o înțelegere între el și CFR Cluj pe anumite restanțe financiare. El și-a dorit să rămână în Cluj. Eu l-am dorit în echipa mea. Am avut o discuție cu el, cred foarte mult în acest transfer.  

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că a fost prea fericit în ultimii doi ani, nu prea a jucat, deși a fost decisiv pentru echipa lui. Sper să reușească să aibă evoluții foarte bune pentru noi, să dea goluri și assist-uri.

Pot să existe unele situații, e importante o comunicare cu antrenorul. Când un jucător are randament e normal să-i dai șansa să joace titular. Sper să dea randament bun la echipa noastră. S-ar putea să fie într-o formă bună. Are experiență, poate să fie unul dintre lideri. Noi mai avem jucători importanți. În general, îi consider pe toți lideri, îmi place să am o echipă în care să fim ca frații.  

Asta depinde de el (n.r. – revenirea la echipa națională), de evoluțiile lui, de randamentul pe care îl va da la echipa noastră. Apoi depinde de selecționer dacă intră în planurile tactice și dacă mizează pe el”, a spus Erik Lincar, în exclusivitate pentru Antena Sport.  

46 de selecții are Alex Chipciu la echipa națională. Ultimul meci sub tricolor l-a disputat în 2019, într-o victorie cu 1-0 în fața Maltei, în preliminariiile pentru Euro 2020. 6 goluri are Chipciu pentru echipa națională.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat