Închide meniul
EXCLUSIV

Ce a spus Erik Lincar despre revenirea lui Alex Chipciu la echipa națională, după transferul la U Cluj. „Poate să fie unul dintre lideri!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 20:42

Ce a spus Erik Lincar despre revenirea lui Alex Chipciu la echipa națională, după transferul la U Cluj. „Poate să fie unul dintre lideri!

Erik Lincar e antrenorul lui U Cluj

Erik Lincar, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

Erik Lincar crede că Alex Chipciu poate reveni la echipa națională, odată cu transferul la U Cluj. Tehnicianul nou-promovatei consideră că totul depinde de evoluțiile fotbalistului la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu s-a transferat de la CFR Cluj la U Cluj, după ce s-a certat cu campioana României. Lincar are încredere că jucătorul de 33 de ani poate deveni un lider în rândul „șepcilor roșii”.

Ce a spus Erik Lincar despre revenirea lui Alex Chipciu la echipa națională, după transferul la U Cluj

„În primul rând, trebuia să fie o înțelegere între el și CFR Cluj pe anumite restanțe financiare. El și-a dorit să rămână în Cluj. Eu l-am dorit în echipa mea. Am avut o discuție cu el, cred foarte mult în acest transfer.

Nu cred că a fost prea fericit în ultimii doi ani, nu prea a jucat, deși a fost decisiv pentru echipa lui. Sper să reușească să aibă evoluții foarte bune pentru noi, să dea goluri și assist-uri.

Pot să existe unele situații, e importante o comunicare cu antrenorul. Când un jucător are randament e normal să-i dai șansa să joace titular. Sper să dea randament bun la echipa noastră. S-ar putea să fie într-o formă bună. Are experiență, poate să fie unul dintre lideri. Noi mai avem jucători importanți. În general, îi consider pe toți lideri, îmi place să am o echipă în care să fim ca frații.

Reclamă

Asta depinde de el (n.r. – revenirea la echipa națională), de evoluțiile lui, de randamentul pe care îl va da la echipa noastră. Apoi depinde de selecționer dacă intră în planurile tactice și dacă mizează pe el”, a spus Erik Lincar, în exclusivitate pentru Antena Sport.

46 de selecții are Alex Chipciu la echipa națională. Ultimul meci sub tricolor l-a disputat în 2019, într-o victorie cu 1-0 în fața Maltei, în preliminariiile pentru Euro 2020.

6 goluri are Chipciu pentru echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Chipciu nu va juca în derby-ul CFR Cluj – U Cluj

Alex Chipciu s-a transferat de la CFR Cluj la U Cluj, dar nu va putea să-și înfrunte fosta echipă. Mijlocașul are în contract o clauză prin care Universitatea se obligă să-i plătească bani CFR-ului, în cazul în care acesta evoluează în meciul direct dintre cele două rivale.

Plecarea lui Alex Chipciu de la CFR Cluj devenise numai o chestiune de timp. Așa cum as.ro a anunțat mai devreme în această lună, experimentatul atacant are de primit 300.000 de euro de la campioană, iar din acest motiv va depune memoriu.

„În meciul direct nu știu dacă voi putea juca, e o clauză, trebuie să plătească bani, o să-mi susțin echipa să câștige. În Cluj, toată lumea e cu Universitatea.

Mi-am luat la revedere, am colegi cu care am avut relații foarte bune. Nu mai contează lucrurile astea, contează ce vom face aici”, a spus Alex Chipciu, după primul antrenament la noua echipă.

Chipciu a câștigat de șase ori titlul de campion al României, de trei ori cu FCSB și de trei ori cu CFR Cluj.

De-a lungul carierei, Chipciu a mai jucat pentru FC Brașov, Brăila, Sparta Praga și Anderlecht.

Alex Chipciu: „Sunt ambiții mari la U Cluj!”

Chipciu are ambiții uriașe la nou-promovată. Jucătorul de 33 de ani a promis spectacol la fiecare meci pe Cluj Arena.

Reclamă

„Am schimbat partea orașului. A contat că m-a vrut foarte mult U Cluj și am vrut să plec de CFR.

Toată lumea are ambiții, sunt ambiții mari. Nu trebuie să fie presiune. Important e ca echipa să se stabilizeze în Liga 1. Se poate ajunge oriunde, în fotbal nu știi. Nu trebuie să-ți faci mare dezamăgirea”, a mai spus Alex Chipciu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și