Închide meniul

Alex Chipciu, atac frontal la adresa arbitrajului după Chindia – U Cluj 2-2: „Și-au bătut joc de noi campionatul ăsta! Am avut niște penalty-uri cu închisoare și suspendare”

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 21:27

Reclamă
Alex Chipciu, atac frontal la adresa arbitrajului după Chindia – U Cluj 2-2: Și-au bătut joc de noi campionatul ăsta! Am avut niște penalty-uri cu închisoare și suspendare”

Alex Chipciu, atac frontal la adresa arbitrajului după Chindia - U Cluj 2-2

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Alex Chipciu, atac frontal la adresa arbitrajului după Chindia – U Cluj 2-2. Ardelenii nu au reușit să se impună, deși au condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu a avut un discurs hotărât la finalul meciului, criticând în termeni duri prestația brigăzii de arbitri.

Alex Chipciu, atac frontal la adresa arbitrajului după Chindia – U Cluj 2-2: „Și-au bătut joc de noi campionatul ăsta! Am avut niște penalty-uri cu închisoare și suspendare”

Fotbalistul lui U Cluj a fost nemulțumit de faptul că arbitrii nu au anulat golul de 2-2 al gazdelor.

„Am controlat jocul la 2-0. După ce au marcat golul de 2-1, am intrat în degringoladă câteva minute. Din păcate, n-am gestionat bine ultimele minute, n-am fost concentrați. E frustrant să iei gol la ultima secundă.

Am sperat că arbitrul va întoarce faza (n.r. – la golul de 2-2). În vestiar, băieții ziceau că a fost fault. Arbitrii și-au bătut joc de noi în campionatul ăsta. Am avut niște penalty-uri cu închisoare și suspendare! Dar nu le-a dat nimeni!

Reclamă

Arbitrul care a fost VAR în meciul cu Rapid a arbitrat în următorul meci. Cred că arbitrii sunt stat în stat, nu explică, iar noi nu putem să comentăm. Asta e, ne-am obișnuit să fim “ciupiți”, nu știu dacă e intenționat sau nu.

Sper să ne dea arbitrii ce e al nostru în meciurile viitoare. Am avut niște penalty-uri care m-au scos din minți, nici măcar nu s-au verificat la VAR. Asta e!”, a spus Alex Chipciu după meci la digisport.ro.

Adrian Mititelu, verdict clar după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Nu mai sunt favoriți la titlu!” Pe cine vede campioană în Liga 1

Patronul de la FC U Craiova 1948 s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat de campioni pe Olimpico, în acest context afirmând și faptul că formația din Gruia nu mai este principala favorită la câștigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu consideră că Farul și FCSB se vor duela pentru primul loc din Liga 1.

„Sincer să fiu, chiar m-am bucurat că au început bine. Când am văzut că lui Lazio i s-a eliminat jucătorul, am zis: ‘Să vezi că CFR-ul va da lovitura!’. Și chiar mi-aș fi dorit. Să știți că eu rar țin cu o echipă românească. Așa am fost eu constituit, de ce să mă laud ca alții? Dar pentru CFR în ultimii ani am avut o oarecare simpatice și mi-am dorit ca ei să câștige.

Am fost dezamăgit de joc, jocul a fost sub așteptări. Eu cred că aseară Lazio putea să fie bătută, mai ales că au jucat în 10 oameni. Dar CFR-ul a fost în trendul ei din ultima perioadă. E ceva ce nu se leagă acolo. Echipa, de la revenirea lor în primplan, știți că au avut și ei insolvență, cred că e în cea mai slabă formă. Nu știu dacă anul ăsta mai poate să câștige campionatul. Deși am zis că ei sunt principalii favoriți, anul ăsta cred că nu mai sunt principalii favoriți.

FCSB-ul și cu Farul (n.r. pe cine vede favorite la titlu). Farul am văzut că are consistență, s-ar putea să fie anul alor. Bine, acum nu am zis că CFR-ul nu mai are șanse, să nu fiu înțeles greșit. Dar nu mai sunt atât de sigur că mai pot fi favoriți. Jocul lor scârțâie rău de tot, și nici nu au jucători de explozie, jucători care să facă diferența. Ei, știți cum sunt, ca Pasărea Phoenix, odată intră într-un moment de ăla de-i bat pe toți. Dar FCSB și Farul sunt mai bune anul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și