Închide meniul

Alex Chipciu speră ca U Cluj să profite de situaţia lui FC Botoşani şi să se califice în sferturi: „Joacă în Cupă degeaba”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 23:02

Alex Chipciu speră ca U Cluj să profite de situaţia lui FC Botoşani şi să se califice în sferturi: „Joacă în Cupă degeaba

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj / Profimedia Images

Alex Chipciu speră ca U Cluj să profite de situaţia lui FC Botoşani şi să se califice în sferturile Cupei României. U Cluj are meci cu FC Botoşani, în deplasare, în ultima partidă a grupelor Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a fost învinsă în ambele meciuri din Cupa României şi nu mai are niciun obiectiv în această competiţie. În campionat, FC Botoşani este lanternă, cu 6 puncte obţinute în 14 etape.

Alex Chipciu speră ca U Cluj să profite de situaţia lui FC Botoşani

A fost un meci greu, clar. Două reprize total diferite. În prima repriză i-am controlat foarte bine, nu ştiu dacă au intrat în careul nostru.

Într-adevăr, nici noi nu ne-am creat foarte multe ocazii.

Apoi au adaptat jocul, asta înseamnă să ai valoare, au intrat jucători puternici. Noi am făcut schimbări, au intrat jucători care nu aveau prea multe minute.

Reclamă

Clar, o echipă puternică, pentru a câştiga trebuie să te autodepăşeşti. În acelaşi timp, mi-e puţină ciudă că nu am putut câştiga.

„Avem un meci cu Botoşani, care joacă în Cupă degeaba”

Noi avem un meci cu Botoşani, care joacă în Cupă degeaba.

A fost un meci frumos, care a adunat mulţi oameni în tribune. Am jucat foarte bine în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Prima repriză i-am tocat, dacă mai continuam și în a doua, cu siguranță nu pierdeam (n.r.: victoria).

Trebuie să recunoaştem, sunt puternici, au jucători extraordinar de buni şi bagă şi bani.

(n.r.: despre autogol) Când îţi bagă mingea în careu clar, poţi să greşeşti.

A fost frumos, de asta mi-e cam ciudă. Dacă n-ar avea pistă stadionul ăsta, ar exploda, ca la Rapid.

Suntem la mâna noastră cu Voluntari şi Petrolul. Nu ştiu cum s-au făcut programările, până la meciul cu Voluntari avem două zile jumate. Dar asta e. Totul e la mâna noastră”, a declarat Alex Chipciu pentru digisport.ro după U Cluj – CFR Cluj 1-1.

U Cluj – CFR Cluj 1-1. Kresic şi-a dat autogol, Bîrligea a egalat la puţin timp după ce a fost introdus pe teren

U Cluj – CFR Cluj 1-1, duelul din grupele Cupei României, a fost în format live text, pe AS.ro. Derby-ul Clujului a fost foarte disputat, în a doua etapă a grupelor Cupei. Kresic şi-a dat un autogol, dar Bîrligea a egalat, ambele echipe obţinând un punct.

Ambele echipe traversează perioade foarte bune. U Cluj nu a mai pierdut un meci oficial de două luni, în timp ce CFR Cluj a ajuns la şapte meciuri fără înfrângere, în toate competiţiile.

Reclamă

U Cluj: Iliev – Oancea, Mitrea, Miron, Chipciu – Doukoure, Bic – Cîmpanu, Nistor, Silaghi – D. Popa

Rezerve: Gorcea, Peteleu, Pițian, I. Filip, G. Simion, V. Gheorghe, I. Stoica, F. Ilie, Manu

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoș, Fică, Muhar, Cvek, Camora – Otele, Juricic

Rezerve: Bălgrădean, Morgan, Deac, Krasniqi, R. Filip, Zejnullahu, Tachtsidis, Bîrligea, Avounou

Antrenor: Andrea Mandorlini

Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României

Dan Nistor a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României. Mijlocaşul de 35 de ani a fost omului meciului în FC Botoşani – U Cluj 0-3.

Mijlocaşul de 35 de ani a făcut o partidă excelentă la Botoşani, acolo unde a contribuit la toate cele trei goluri marcate de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

„Ne bucurăm foarte mult că am câștigat. Am obținut cele trei puncte. Erau foarte importante pentru noi. Nu e important că marchez eu. Vreau să ajung cât mai departe.

Parcă sunt la prima tinerețe. Mă simt bine aici. Sperăm la cât mai multe de la acest sezon. Eu sunt dinozaur. Nu cred că am eu loc acolo”, a declarat Dan Nistor, la finalul meciului cu FC Botoşani, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și