Închide meniul

Alex Chipciu e gata de o mare surpriză în FCSB – U Cluj: „E frumos să trăieşti cu presiune!”. Ce aşteptări are de la meciul de pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2022, 15:37

Alex Chipciu e gata de o mare surpriză în FCSB – U Cluj: „E frumos să trăieşti cu presiune!. Ce aşteptări are de la meciul de pe Arena Naţională

"Te gândeşti la EURO 2024?" Răspunsul sincer dat de Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • FCSB – U Cluj, duminică, 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce aşteptări are Alex Chipciu de la meciul de pe Arena Naţională

Alex Chipciu e cu moralul ridicat şi anunţă că e gata de o mare surpriză în FCSB – U Cluj, meci din prima etapă a Superligii. Mijlocaşul de 33 de ani tocmai a schimbat taberele în Cluj-Napoca şi se va duela cu echipa în tricoul căreia a cucerit trei titluri de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a fost prezent la conferinţa de presă în care nou-promovata şi-a prezentat achiziţiile verii. Internaţionalul român i-a amuzat pe jurnaliştii prezenţi în sală.

Alex Chipciu e gata de o mare surpriză în FCSB – U Cluj

N-am ce mesaj să mai transmit. Am vorbit de foarte multe ori şi mi se pare că m-am plictisit de mine de câte ori m-am văzut. Dacă aveţi ceva întrebări, vă stau la dispoziţie. Mie mesajele nici nu îmi plac. E mai important ce facem pe teren„, a spus Chipciu.

Reclamă

Revenită după 7 ani pe prima scenă a fotbalului românesc, U Cluj va avea un start nebun de campionat. Debutează cu FCSB în deplasare, iar în etapa a 2-a va juca în Bănie, cu Universitatea Craiova. Chipciu nu se teme de confruntarea cu roş-albaştrii şi ţinteşte victoria.

Prima etapă o să fie grea, trebuia oricum să jucăm cu toate echipele. E mai frumos să fie greu decât să te gândeşti că e uşor şi în timpul meciului să ţi se pară greu. E o echipă bună, Steaua (n.r. FCSB), ştim lucrul ăsta. În acelaşi timp, şi noi ne-am pregătit bine. Sperăm să facem un rezultat bun. Pentru oameni, ar fi foarte frumos să facem un rezultat bun. E frumos să trăieşti cu presiune„, a declarat Alex Chipciu la o conferinţă de presă.

Reclamă

Meciul FCSB – U Cluj este programat duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Chipciu i-a dezamăgit pe prietenii de la FCSB

Alexandru Chipciu susţine că i-a dezamăgit pe oamenii din conducerea FCSB, atunci când a ales să revină în România, la rivala CFR Cluj, în ianuarie 2020, atunci când a ajuns liber de contract în Gruia.

Gigi Becali plătea 1.2 milioane de euro pentru Chipciu, în 2012 şi îl vindea, în 2016, la Anderlecht, pentru 3 milioane de euro. După un an la Sparta Praga, mijlocaşul cotat acum la 650.000 de euro a ajuns la CFR Cluj, spre dezamăgirea roş-albaştrilor. Acum, el a semnat cu Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

I-am dezamăgit pe cei de la FCSB. Ei erau oamenii alături de care am câştigat atâtea chestii în România şi ei m-au şi format ca jucător, fără ajutorul lor nu aş fi ajuns la Anderlecht, la echipa naţională. Şi domnul Becali a plătit o grămadă de bani pe mine când m-a luat de la Braşov.

I-am dezamăgit, dar, la momentul ăla, fiind plecat de trei ani şi jumătate, nu îmi dădeam seama de rivalitatea Steaua – CFR, nu era aşa mare rivalitatea asta. Mai păstrez legătura cu câţiva oameni de acolo. În România, acolo am trăit cea mai frumoasă parte”, a spus Alexandru Chipciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”