Închide meniul

Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica, care l-a acuzat de “o ipocrizie ieșită din comun”. Mesaj clar înainte de FCSB – “U” Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 8:21

Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica, care l-a acuzat de “o ipocrizie ieșită din comun”. Mesaj clar înainte de FCSB – “U” Cluj

Alex Chipciu, despre perioada petrecută la FCSB

Alex Chipciu, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

  • Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica
  • Mesaj clar înainte de FCSB – “U” Cluj

Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica. Managerul general al FCSB l-a acuzat pe fotbalist de “o ipocrizie ieșită din comun”. Totul s-a întâmplat după derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 3-3, când Chipciu a marcat împotriva fostei sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“L-a huiduit tot stadionul, nu cum a zis el. L-au huiduit cu respect, da. Să spui că nu te bucuri când marchezi în poarta fostei echipe este o iprocrizie ieșită din comun, cea mai mare ipocrizie”, spunea atunci Mihai Stoica.

Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica

Replica lui Alex Chipciu nu a întârziat să apară. Aceasta a venit chiar înainte de FCSB – Universitatea Cluj, meciul din prima etapă a noului sezon.

Reclamă

“Hai să-ți explic ceva! E o formă de respect pentru oamenii cu care am lucrat, am jucat în cariera mea, care m-au ajutat. Așa că-ți dai seama de răspuns. Și a te bucura excesiv după ce marchezi un gol împotriva fostei tale echipe, pe stadionul ei, mi se pare nepotrivit!

Am văzut că a zis MM Stoica faptul că m-aș fi bucurat după ce-am marcat în tricoul CFR în poarta Stelei. Serios, chiar n-am făcut-o, m-am bucurat că am dat gol, mă bucur când punctez împotriva oricărei echipei, că iubesc fotbalul. Și dacă aș juca împotriva lui Anderlecht, tot nu m-aș bucura dacă dau gol. E vorba de respect”, a spus Alex Chipciu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali s-a simţit trădat de Chipciu

Chipiciu a revenit în România în iarna lui 2020, la CFR Cluj. Atunci, Gigi Becali s-a simţit trădat de jucătorul care evoluase în echipa roş-albastră între 2012 şi 2016.

„Cineva la care eu am ținut foarte mult, la care nu m-am așteptat niciodată să facă ce a făcut, puneam capul că nu se duce acolo, e Chipciu. El a fost unul dintre favoriții mei, țineam foarte mult la el. Când mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: «Du-te, ba, de-aici!»”, a spus Gigi Becali la acea vreme.

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!”

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu, omul din cauza căruia a ajuns de la CFR Cluj, la rivala U Cluj. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut puţin pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a spus Chipciu, la o conferinţă de presă.

Conform transfermarkt.de, Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”