Închide meniul

Alex Chipciu rupe tăcerea: „Ştiai că e MM în spatele tău şi ce putea să-ţi facă cineva? Dar dacă îl superi pe Gigi Becali….”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 16:57

Alex Chipciu rupe tăcerea: „Ştiai că e MM în spatele tău şi ce putea să-ţi facă cineva? Dar dacă îl superi pe Gigi Becali….

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alex Chipciu rupe tăcerea după perioada petrecută la FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor în perioada 2012-2016 recunoaşte că a avut parte de susţinerea totală a lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situaţia lui Chipciu s-a aflat şi Florin Tănase, fostul căpitan al vicecampioanei. Acesta era unul dintre preferaţii lui Gigi Becali şi avea discuţii dese cu latifundiarul din Pipera.

Alex Chipciu rupe tăcerea despre perioada petrecută la FCSB

„În România, dacă spui ce ai de spus, ai de suferit şi multă lume preferă să nu spună ce are pe suflet pentru a menţine o imagine bune. Mie mi-a plăcut să spun, pentru că cel mai bine e spui ce ai pe suflet. Dacă nu spui şi accepţi nişte lucruri şi le tot înghiţi, îţi omori sufletul.

Florin Tănase la Steaua (n.r. – FCSB) avea conjunctură cum şi eu probabil o avem, fiind în acea perioadă foarte bună şi prieten cu MM. Ştiai că e MM în spatele tău şi ce putea să-ţi facă cineva?

În acelaşi timp ştii că te place patronul, eşti mai dezinvolt, e clar! Poţi să spui nişte lucruri mai apăsat. Probabil dacă era alt jucat şi îi supăra pe patron sau pe MM, era mai greu. Probabil a şi profitat de treaba asta, a fost şi jucător important, n-a câştigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB), pentru că nici n-a fost echipa, mediul pe care l-am avut noi atunci, dar pentru golurile date, dacă vorbim despre cifre, e greu să spui altceva”, a declarat Alex Chipciu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu a fost savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht. Chipciu jucat pentru ambele echipe, pe care ar vrea să le vadă în UEFA Champions League.

Alexandru Chipciu a mai dezbăluit că a vorbit înainte cu Mihai Pintilii şi i-a spus că i-ar plăcea să fie în grupă cu Anderlecht.

„Îmi pare rău că se întâlnesc în Conference. Mi-ar plăcea să se întâlnească în Europa League, în Champions League astfel de echipe, pentru că aşa au fost obişnuite în trecut. Vorbeam cu Pintilii şi i-am spus că ar fi frumos să pice cu Anderlecht după ce am văzut West Ham.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi fost frumos să mă duc, mai ales la Bruxelles, am avut o perioadă frumoasă acolo şi mai şi ţin legătura cu oamenii de acolo„, a spus Alexandru Chipciu după FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și