Închide meniul

Alex Ioniţă a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. De ce a picat transferul titularului de la Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 18:51

Alex Ioniţă a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. De ce a picat transferul titularului de la Rapid

Alex Ioniţă, dorit de Gigi Becali la FCSB

Alex Ioniţă şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Alex Ioniţă, mijlocaşul lui Rapid, a dezvăluit că Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Mijlocaşul a refuzat clar oferta, la vremea respectivă evoluând pentru Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă este un jucător de bază pentru Adi Mutu, la Rapid. Mijlocaşul a evoluat în acest sezon în 11 din cele 12 etape, marcând două goluri, şi contribuind cu pasă la încă unul.

Alex Ioniţă, dorit de Gigi Becali la FCSB. De ce a picat transferul mijlocaşului de la Rapid

Alex Ioniţă a povestit un episod în care s-a întâlnit cu Anamaria Prodan, în iarna lui 2018. Impresara i-a propus să meargă la FCSB, patronul Gigi Becali fiind cel care insista la momentul respectiv pentru transferul său.

Ioniţă a refuzat propunerea venită din partea Anamariei Prodan, în ciuda sumei importante de bani pe care ar fi câştigat-o la FCSB. La scurt timp după acest episod, jucătorul se transfera la CFR Cluj.

„Claudiu Belu, cu care eram coleg la Astra şi sunt şi acum la Rapid, mi-a zis să mâncăm ceva şi abia apoi să ne ducem la Giurgiu.

Reclamă

Ne-am oprit să mâncăm şi a venit doamna Anamaria Prodan, care era agenta lui Claudiu. Mi-a zis la un moment dat: ‘Hai, Alex, vrei să semnezi cu FCSB? Am vorbit cu Gigi Becali şi te doreşte foarte mult’.

I-am mulţumit foarte mult, dar i-am zis că nu se pune problema. Nici nu am vrut să discut de bani, deşi mi-a spus că sunt foarte mulţi bani la mijloc!

Visul meu a fost să joc pentru Rapid şi am făcut-o de la şase ani la 19 ani, la toate grupele de copii şi juniori, echipa a doua, echipa mare. Nu puteam să merg să joc la FCSB!”, a declarat Alex Ioniţă, într-un interviu pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj

Rapid a avut un mesaj clar pentru Kyros Vassaras, după scandalul de arbitraj din eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 1-2. Giuleștenii i-au cerut explicații președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Lucian Rusandu a anulat, cu ajutorul VAR, un gol celor de la Rapid. Reluările nu au scos în evidenţă un motiv clar pentru care Lucian Rusandu a luat decizia de a anula reușita.

„Domnule Vassaras,

din poziția de Președinte al FC Rapid București țin să trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care este tratată echipa noastră de către arbitri, pe parcursul meciurilor de fotbal.

În dorința de a păstra o relație corectă cu judecătorii de pe „‘dreptunghiul verde” ne-am ferit de polemici, considerând că și arbitrii sunt oameni, iar omul este supus greșelii.

Mai mult, odată cu intrarea în fotbalul modern, după introducerea sistemului VAR, aveam convingerea că judecățile din arbitraj vor deveni o simplă formalitate. Cu toate acestea, am constatat cu surprindere că, deși n-ar trebui, arbitrii “reușesc” să iasă în evidență.

Întâmplător sau nu, în ultimele trei meciuri din campionat, Rapid a beneficiat de un arbitraj extrem de slab, iar ultimile două (cu CS Mioveni și AFC Chindia Târgoviște) au avut același numitor comun, în persoana domnului Lucian Rusandu. Prin deciziile sale total eronate, concluzie trasă de foști mari arbitri și de analiști sportivi, respectivul arbitru a anulat două goluri cât se poate de clare, atât de pe teren, cât și din camera VAR, goluri care la un moment dat pot conta în configurarea clasamentului”, a fost o parte a mesajului transmis de cei de la Rapid, pe conturile oficiale.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și