Închide meniul

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj: ”Lucian Rusandu a anulat două goluri clare! E rea intenție și ne dorim să nu ne mai arbitreze!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 17:20

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj: ”Lucian Rusandu a anulat două goluri clare! E rea intenție și ne dorim să nu ne mai arbitreze!”

Lucian Rusandu a anulat un gol Rapidului în partida cu Chindia

Lucian Rusandu a anulat un gol Rapidului în partida cu Chindia / Hepta

Rapid a avut un mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj din eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 1-2. Giuleștenii i-au cerut explicații președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Rusandu a anulat, cu ajutorul VAR, un gol celor de la Rapid. Reluările nu au scos în evidenţă un motiv clar pentru care Lucian Rusandu a luat decizia de a anula reușita.

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj

„Domnule Vassaras,

din poziția de Președinte al FC Rapid București țin să trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care este tratată echipa noastră de către arbitri, pe parcursul meciurilor de fotbal.

În dorința de a păstra o relație corectă cu judecătorii de pe „‘dreptunghiul verde” ne-am ferit de polemici, considerând că și arbitrii sunt oameni, iar omul este supus greșelii.

Reclamă

Mai mult, odată cu intrarea în fotbalul modern, după introducerea sistemului VAR, aveam convingerea că judecățile din arbitraj vor deveni o simplă formalitate. Cu toate acestea, am constatat cu surprindere că, deși n-ar trebui, arbitrii “reușesc” să iasă în evidență.

Întâmplător sau nu, în ultimele trei meciuri din campionat, Rapid a beneficiat de un arbitraj extrem de slab, iar ultimile două (cu CS Mioveni și AFC Chindia Târgoviște) au avut același numitor comun, în persoana domnului Lucian Rusandu. Prin deciziile sale total eronate, concluzie trasă de foști mari arbitri și de analiști sportivi, respectivul arbitru a anulat două goluri cât se poate de clare, atât de pe teren, cât și din camera VAR, goluri care la un moment dat pot conta în configurarea clasamentului.

Fără să scuzăm evoluția neconvingătoare a echipei noastre din ultimul meci, considerăm că rezultatul final nu ar fi trebuit să fie “alterat” de către deciziile cel puțin bizare luate de arbitrul Rusandu, toate împotriva Rapidului. Toate acestea ne fac să ne temem că este posibil să nu mai fie vorba doar de lipsă de valoare, ci chiar de rea intenție.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul context, în numele clubului nostru vă adresez rugămintea ca, în viitor, drumurile Rapidului și ale arbitrului Lucian Rusandu să nu se mai intersecteze în peisajul fotbalistic românesc. Totodată, așteptăm niște explicații vizavi de prestația respectivului arbitru.

Să nu uităm că fotbalul este pentru suporteri, iar rezultatele trebuie să fie stabilite doar de către cele două echipe prezente pe teren în postura de adversare în competiția sportivă.

În speranța primirii unui răspuns cât mai rapid din partea dumneavoastră, vă asigurăm de toată stima și prețuirea noastră.

Daniel Niculae

Președinte FC Rapid București”, se arată în scrisoarea celor de la Rapid.

Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1

Victor Angelescu a avut un discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1. Angelescu e de părere că decizia lui Lucia Rusandu de a anula golul este o „eroare foarte mare„.

Bănuiam că o să avem un meci foarte greu, dar din păcate am făcut un meci foarte slab. Am făcut un meci foarte slab, nu meritam mai mult. Nu putem să ne ascundem în spatele acestor lucruri, deși este o greșeală enormă. Văd că VAR-ul scoate mingea din poartă, nu te ajută. Dar pe lângă asta, noi am făcut un meci slab, nu cred că meritam mai mult. Nu aș vrea să ne cramponăm, e o eroare foarte mare. Golul a fost valdiat, dar sistemul VAR vine și scoate mingea din poartă.

Reclamă

Dacă nu era VAR, era gol. Era 1-1 și era corect. Dar nu înțelegem, se duce și se uită pe ecran și anulează golul. Nu înțelegem ce a văzut. A ridicat offside. Repet, e același arbitru care ne-a anulat un gol valabil. E golul lui Papeau dat cu Mioveni. Lucian Rusandu era atunci la VAR. Este suspectă, dar nu cred că e așa. Au apărut și 7.000 de articole că Rapidul e ajutată de Federație”, a spus Victor Angelescu la sport.ro.

Recomandări
  • Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și