Închide meniul

Alex Ioniţă caută revanşa în Rapid – CFR Cluj: „Nu mi s-au oferit multe şanse, m-aş bucura să înscriu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 20:28

Alex Ioniţă caută revanşa în Rapid – CFR Cluj: „Nu mi s-au oferit multe şanse, m-aş bucura să înscriu

Alex Ioniţă caută revanşa în Rapid - CFR Cluj: "Nu mi s-au oferit multe şanse"

Alex Ioniţă, la conferinţa de presă / Antena Sport

  • Rapid – CFR Cluj, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Alex Ioniţă la conferinţa de presă

Alex Ioniţă caută să-şi ia revanşa împotriva fostei sale echipe în derby-ul Rapid – CFR Cluj, din etapa a 16-a a Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani le-a pus gând rău ardelenilor şi visează să înscrie în confruntarea care va fi duminică seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniţă a înscris două goluri, în această ediţie de campionat, pentru Rapid. În tricoul grupării din Gruia a marcat de 3 ori în cele 32 de apariţii din campionat. Titular a fost în mai puţin de jumătate dintre acestea.

Alex Ioniţă caută revanşa în Rapid – CFR Cluj

O să fie un meci dificil, pentru că au un lot extrem de valoros. Sperăm să continuăm cu evoluţia pe care am avut-o în meciul cu Farul. Am marcat şi împotriva celor de la Craiova, şi acolo am fost. M-aş bucura să înscriu, dar mai important este să joc bine şi să câştige echipa.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, nu mi s-au oferit destul de multe şanse (n.r. – la CFR Cluj), dar aşa a fost să fie. Ei au mers bine în continuare, eu am revenit la Rapid şi asta e cel mai important.

Au mulţi jucători valoroşi, cu experienţă, şi cred că pot schimba echipa şi să fie la acelaşi nivel precum titularii. Nu mai vreau să ne facem planuri. Trebuie să ne gândim doar la următorul meci, dar e clar că vrem să intrăm în play-off.

Reclamă

Presiune a fost de la începutul campionatului, pentru că avem nişte suporteri minunaţi şi o conducere care ne-a asigurat toate condiţiile. Trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. CFR e o echipă puternică, trebuie să stăm cât mai grupaţi. În orice moment, ei ne pot surprinde pe contraatac sau la fazele fixe.

Sper să fie un meci deschis, spectaculos, să ne creăm multe ocazii de gol”, a declarat Alex Ioniţă înainte de Rapid – CFR Cluj.

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va folosi rezervele

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va utiliza rezervele în derby-ul „de foc” dintre Rapid şi CFR Cluj. Antrenorul giuleştenilor a declarat că arădenii au un lot foarte puternic, iar dacă se vor schimba anumiţi jucători, acest fapt nu va reprezenta un avantaj pentru echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea duelului din Giuleşti, Cristi Balaj, oficialul de la CFR Cluj, a declarat că prioritate are partida din Conference League, cu Ballkani. Adrian Mutu este sceptic în privinţa acestor declaraţii, şi este convins că arădenii nu vor face doar act de prezenţă.

(Reporter: Probabil CFR Cluj va folosi echipa a doua, e o şansă pentru Rapid?) Nu ştiu, eu la un club de avengura CFR-ului aş evita să spun echipa a doua pentru că sunt jucători valoroşi toţi. Acum ce echipă va folosi Dan Petrescu, vom vedea. Nu ştiu. Nu e niciun avantaj pentru noi că ei joacă şi în această săptămână, şi în săptămâna viitoare în Conference pentru că întâlnim o echipă care e învăţată cu o grămadă de meciuri pe parcursul unui sezon.

Are jucători experimentaţi, antrenorul lor este foarte experimentat şi priceput la ceea ce face, deci… presiunea bineînţeles e pe ei, pentru că sunt câştigători, dar şi pe noi pentru că jucăm acasă.

Antrenorul Rapidul, explicaţii înainte de derby

Nu ştiu dacă să cred sau nu ceea ce declară domnul Balaj (n.r. că prioritar este meciul din Conference League) pentru că mi-e greu să cred că ei vor veni aici şi vor face doar act de prezenţă. Din contra, poate e o declaraţie care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla acest lucru. Nu suntem nici noi nou-veniţi în fotbal şi ştim că anumite declaraţii sunt făcute pentru a atinge un anumit scop”, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

În tur, CFR Cluj s-a impus la limită, scor 1-0. Rapid a ratat un penalty în minutele de prelungiri, prin Alexandru Albu. În sezonul precedent, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Atât Rapid, cât şi CFR, au câştigat meciurile de pe teren propriu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”