Închide meniul

Alex Ioniță e dorit de un club din China și poate pleca de la Rapid. Deciziile lui Cristiano Bergodi forțează transferul

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 17:58

Reclamă
Alex Ioniță e dorit de un club din China și poate pleca de la Rapid. Deciziile lui Cristiano Bergodi forțează transferul

Alex Ioniță e dorit de un club din China și poate pleca de la Rapid

Alex Ioniță / Hepta

Alex Ioniță e dorit de un club din China și poate pleca de la Rapid. O formație nou promovată în prima ligă chineză este cu ochii pe unul dintre cei mai înfocați rapidiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a avut evoluții bune în tricoul giuleștenilor, Alex Ioniță nu se află printre favoriții lui Cristiano Bergodi. Acesta este nemulțumit de faptul că nu joacă pe cât de mult și-ar dori la Rapid și ar putea să schimbe echipa.

Alex Ioniță e dorit de un club din China și poate pleca de la Rapid

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, clubul Qingdao West Coast s-a interesat de serviciile lui Alex Ioniță, care va rămâne liber de contract de la data de 1 iulie 2024.

Chiar dacă oficialii din conducerea Rapidului ar dori să îi prelungească înțelegerea mijlocașului, acesta este nemulțumit de faptul că nu este titular la echipa pregătită de Cristiano Bergodi.

Interesant este că Alex Ioniță are cifre bune în tricoul giuleștenilor. A reușit să marcheze de 5 ori și să ofere 2 pase decisive în cele 18 partide disputate în actualul sezon de Liga 1. Totuși, la ultimele 3 dueluri din campionat a fost rezervă neutilizată.

Reclamă

Ioniță este un produs al academiei din Giulești. A fost promovat la echipa mare în anul 2012. A fost legitimat apoi la: Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Echipa din Gruia îl împrumuta înapoi la Astra în 2021, iar, în cele din urmă, s-a întors la Rapid, în 2021.

În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017. La momentul respectiv valora suma de 1,5 milioane de euro.

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid

Antrenorul italian a dat de înțeles faptul că s-ar mulțumi și cu un egal la meciul din Gruia, chiar dacă Victor Angelescu a spus că acceptă doar ca giuleștenii să se întoarcă la București cu cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia lui Cristiano Bergodi, partida din Gruia nu este una decisivă pentru campionat, având în vedere că punctele se vor înjumătăți în play-off. Totodată, speră ca echipa sa să obțină victoria, chiar dacă nu vede partida din Gruia drept una vitală.

„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.

Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.

Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și