Închide meniul

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași. Nu a mai reușit o „dublă” din 2016

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 22:55

Reclamă
Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași. Nu a mai reușit o dublă” din 2016

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid - Poli Iași

Alex Ioniță, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași. Mijlocașul giuleștenilor a fost decisiv în partida din etapa a 12-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de sub Podul Grant a însemnat continuarea formei excelente pe care Alex Ioniță o arată în ultima perioadă. Chiar dacă nu a fost titular încă de la începutul sezonului, mijlocașul lui Cristiano Bergodi a marcat nu mai puțin de 3 goluri în ultimele 2 partide jucate.

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași

La meciul cu Poli Iași, Alex Ioniță a marcat primul gol în minutul 22. Atunci, după ce Poli Iași a condus cu 1-0, giuleștenii au întors partida și se aflau la conducere, după 2 goluri marcate în 3 minute. Mijlocașul a marcat din nou în minutul 60, atunci când a trimis o torpilă sub transversala porții echipei pregătite de Leo Grozavu.

Odată cu partida din această seară, Alex Ioniță a reușit să marcheze o „dublă” după o perioadă de 7 ani în care nu a marcat mai mult de un gol într-un meci. A reușit ultima performanță de acest gen în anul 2016, mai exact în luna mai, atunci când juca pentru Astra Giurgiu.

Atunci, Ioniță a marcat 2 goluri în poarta celor de la Dinamo, într-un meci care s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, cu scorul de 4-2. Duelul respectiv a contat pentru etapa a 9-a a play-off-ului din sezonul 2015-2016, la capătul căruia formația la care mijlocașul era legitimat a câștigat titlul de campioană în Liga 1.

Reclamă

În cariera sa, Alex Ioniță a jucat pentru: Rapid, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Universitatea Craiova. În momentul de față, jucătorul cu o selecție în echipa națională a României este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid cu o săptămână înaintea începerii campionatului.

„E ușor când tu ești relaxat economic să spui: ‘Bă, de ce mă trădează ăla?’. El are o presiune economică destul de mare şi are o vârstă la care trebuie să performeze și merge undeva la un salariu mai mare de cinci-șase ori. Nu mai ai ce negocia.

Reclamă 4 / 0/3

Poate reușeam să negociem ceva, dar când merge undeva de cinci-șase ori mai mult, nu mai ce să negociezi. Sigur că te încurcă, sigur că te deranjează, dar probleme de genul acesta în afaceri ai zilnic. Problemele de acest gen sunt zilnice. Dacă m-ar deranja fiecare problemă de genul respectiv, unde aș ajunge?”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și