Închide meniul
Video

Alex Ioniţă nu se grăbeşte să plece de la Rapid. Vrea să îşi facă băiatul star pe Giuleşti: „Îi place atmosfera!”. EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2023, 20:42 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:59

Rapid a anunţat transferul lui Alex Ioniţă în China. Yunnan Yukun îi va plăti un salariu uriaş mijlocaşului român

Alex Ioniţă, într-un interviu pentru AS.ro

Alex Ioniţă nu se grăbeşte să plece de la Rapid. Favoritul fanilor din Giuleşti a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, că îşi doreşte ca băieţelul lui să îi calce pe urme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 10 al lui Adi Mutu, Alex Ioniţă, este sincer: n-a avut prea multă inspiraţie de Valentine’s Day, când a ales cadoul pentru soţie. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani vrea să-şi facă şi băiatul de 3 ani fotbalist. Acesta deja iubeşte mingea!

Alex Ioniţă anunţă că nu se grăbeşte să plece de la Rapid

Ioniţă şi soţia lui au petrecut Ziua Îndrăgostiţilor acasă. Mutu l-a obosit la antrenament.

Eu unul nu am făcut nimic special, decât am stat cu familia. Am luat un buchet de flori şi ciocolată, nu am fost inspirat pentru alt cadou„, a spus jucătorul Rapidului pentru AntenaSport.

Alex Ioniţă şi Adriana au un băiat de 3 ani, care s-a obişnuit cu atmosfera de pe Giuleşti.

Reclamă

Îi place pe stadion, dar în acelaşi timp nu îl văd foarte atras de minge. Îi place atmosfera creată pe Giuleşti„, a declarat decarul „Briliantului”.

Alex Ioniţă este singurul fotbalist al lui Mutu care vine pe jos la meciurile de acasă.

Stau la 1 minut de mers pe jos de stadion, stau la 10 minute de locul unde m-am născut eu„, a dezvăluit jucătorul cotat la 850.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu i-a dat numărul 10 lui Ioniţă. „Am mai purtat numărul 10 la 18 ani şi mi-a plăcut foarte mult„, a precizat mijlocaşul Rapidului.

Ioniţă şi-a pus două dorinţe pentru 2023: să joace pentru România şi să ia titlul cu Rapid! La un transfer nu se gândeşte.

Peste 1-2-3 ani, cine ştie, să mă gândesc şi la un transfer. Spania poate, Turcia…„, a declarat Alex Ioniţă.

În această ediţie de campionat, Ioniţă a înscris 2 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Are două assist-uri şi în Cupa României.

Rapid visează la titlu în anul centenar. Jucătorii lui Adi Mutu au coborât de pe podium după primul eşec stagional suferit acasă, 1-2 cu FC U Craiova 1948. După 25 de etape, alb-vişiniii au 45 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul CFR Cluj.

Adrian Mutu, prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid

Adrian Mutu a oferit prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Giuleștenii au dat lovitura și l-au transferat pe mijlocașul francez care a mai jucat în Liga 1 la FC Botoșani.

Funsho Bamgboye și Hervin Ongenda sunt cei doi jucători aduși de Rapid în această iarnă.

Reclamă

Nu, în niciun caz (n.r. – nu va juca în meciul cu CS Mioveni). Abia a ajuns. Se va antrena zilele astea, trebuie să îl punem la punct fizic, probabil trebuie acest lucru. Începe antrenamentele chiar astăzi.

Când a fost la Botoșani a practicat un fotbal de calitate, un jucător bun în situații de 1 contra 1, care destabilizează apărările adverse, ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așeptat și să ne ajute.

Eu cred că s-a închis mercato pentru noi, vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzii tragem în funcție de ce rezultate vom avea în acest sezon”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului CS Mioveni – Rapid.

Recomandări
  • Alex Ioniţă este decarul lui Adi Mutu
  • Ce a declarat mijlocaşul ofensiv al Rapidului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și