Închide meniul

Adrian Mutu, prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid: „E jucătorul de care aveam nevoie!”. Ce a spus despre alte transferuri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2023, 14:49 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:22

Adrian Mutu, prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid: „E jucătorul de care aveam nevoie!. Ce a spus despre alte transferuri

Adrian Mutu va fi prezentat în orele următoare la Neftchi Baku

Captură Antena Sport

Adrian Mutu a oferit prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Giuleștenii au dat lovitura și l-au transferat pe mijlocașul francez care a mai jucat în Liga 1 la FC Botoșani. Mutu s-a arătat bucuros de ultima achiziție reușită de Rapid și abia așteaptă să-l vadă la lucru pe Ongenda. Totuși, tehnicianul Rapidului a exclus din start posibilitatea ca mijlocașul să debuteze în tricoul giuleștenilor în meciul cu CS Mioveni, de vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hervin Ongenda a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an și jumătate. Jucătorul de 27 de ani a evoluat ultima oară în Cipru, la Apollon Limassol.

Adrian Mutu, prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid

Adrian Mutu spune că Ongenda este jucătorul de care Rapid avea nevoie în linia mediană. În plus, „Briliantul” a anunțat că echipa sa a încheiat perioada de transferuri.

Funsho Bamgboye și Hervin Ongenda sunt cei doi jucători aduși de Rapid în această iarnă.

„Nu, în niciun caz (n.r. – nu va juca în meciul cu CS Mioveni). Abia a ajuns. Se va antrena zilele astea, trebuie să îl punem la punct fizic, probabil trebuie acest lucru. Începe antrenamentele chiar astăzi.

Reclamă

Când a fost la Botoșani a practicat un fotbal de calitate, un jucător bun în situații de 1 contra 1, care destabilizează apărările adverse, ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așeptat și să ne ajute.

Eu cred că s-a închis mercato pentru noi, vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzii tragem în funcție de ce rezultate vom avea în acest sezon”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului CS Mioveni – Rapid.

CS Mioveni și Rapid se vor duela vineri, de la ora 20:00, în runda a 26-a din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hervin Ongenda este noul jucător al Rapidului: „E un club important din istoria fotbalului românesc!”

Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Giuleştenii au dat lovitura şi l-au adus pe fostul jucător al Botoşaniului, care ajunge la echipa lui Adrian Mutu liber de contract. Francezul de 27 de ani a semnat cu echipa de pe locul 4 din Liga 1 pe un an şi jumătate.

Ongenda a fost dorit în trecut şi de Gigi Becali la FCSB şi este cotat în acest moment la 750.000 de euro. El s-a despărţit de Apollon Limassol la începutul acestui an.

„Mă simt foarte bine. Am ales să vin la Rapid pentru că este un club important în istoria fotbalului românesc, este o echipă bună, care a arătat bine în acest sezon. Am jucat de două ori împotriva Rapidului. Este o echipă puternică și are un caracter bine dezvoltat.

Jucătorii se luptă pentru fiecare minge, aleargă foarte mult. Meciurile jucate împotriva Rapidului au fost niște meciuri foarte dificile. Sunt nerăbdător să joc pe Giulești. Am văzut că aici este o atmosferă incredibilă. Așa arată fotbalul pe care îmi place să îl joc”, a spus Ongenda, citat de pagina de Facebook a giuleştenilor.

Ongenda a strălucit la FC Botoșani, în peste 100 de meciuri

Hervin Ongenda a mai jucat în Liga 1 în două perioade, ambele la FC Botoșani. Prima oară între iulie 2018 și ianuarie 2020, apoi în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2022.

Francezul a strălucit la echipa moldoveană și a devenit unul dintre cei mai căutați jucători din Liga 1. 108 meciuri, 13 goluri și 13 assist-uri sunt cifrele francezului în tricoul lui FC Botoșani.

Hervin Ongenda a fost crescut la academia lui PSG. Mijlocașul de profil ofensiv se poate lăuda că a bifat 16 apariții la prima echipă a parizienilor, reușind să înscrie două goluri și să expedieze trei pase decisive.

Reclamă

Bastia, Zwolle, Real Murcia și Chievo Verona sunt echipele la care a mai fost legitimat Ongenda de-a lungul carierei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și