Închide meniul

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon. Suma care intră în conturile clubului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 14:08

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon. Suma care intră în conturile clubului

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon

Alex Ioniță, în timpul unui interviu / Facebook FC Rapid 1923

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut locul în primul 11 şi a decis să dea curs unei oferte primite din China. Va primi un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci goluri şi două pase decisive a reuşit Ioniţă în cele 18 meciuri din această ediţie a Ligii 1. Nu a mai fost titular din luna decembrie, motiv pentru care a acceptat să fie transferat.

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon

Potrivit gsp.ro, fotbalistul crescut în Giulești va evolua în liga a doua din China, mai exact la Yunnan Yukun FC. Dan Şucu nu va primi decât o sumă infimă, 50.000 de euro.

Chinezii i-au oferit lui Alex Ioniţă un contract pe trei sezoane şi un salariu de 500.000 de euro pe sezon. Ioniţă urma să îşi încheie înţelegerea cu giuleştenii pe 30 iunie.

Alex Ioniţă are o cotă de piaţă de 800.000 de euro. A revenit la Rapid în 2021, după ce a jucat pentru Astra şi CFR Cluj.

Reclamă

Ioniţă poate pleca în China chiar înainte de meciul dintre Politehnica Iaşi şi Rapid, din etapa a 27-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ioniță este un produs al academiei din Giulești. A fost promovat la echipa mare în anul 2012. A fost legitimat apoi la: Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Echipa din Gruia îl împrumuta înapoi la Astra în 2021, iar, în cele din urmă, s-a întors la Rapid, în 2021.

Cristiano Bergodi, scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi a fost scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a vorbit despre „omenie” după ce Rapid a ajuns la 7 puncte în spatele liderului. Rapid a câştigat toate cele 5 partide din 2024 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nu comentez aceste lucruri. Sunt lucruri pe care le spune domnul Becali. Nu mă bag. Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, cum a fost în acel moment forma lor. L-am auzit pe Dani Coman, că nu au jucat bine nici cu Petrolul.

Nu mă gândesc la omenii. Sunt lucruri care se spun în România. Eu, când am venit aici, în România, m-au întrebat jurnaliștii imediat ce înseamnă blat. Cu experiența mi-am dat seama.

Acum nu vorbesc de nimic. Cu omenii cu alte echipe, că se fac jocuri de culise în play-off. Domnul Becali poate să spună orice. Nu vedeți? Nu mă interesează, deloc. Mă enervează chestia asta. Poate el a vorbit la modul general. Dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am intrat puțin și acum știți cum se spune că Rapidul vine, vine, vine. De parcă le dă cineva în cap. Stăm liniștiți, să nu intrăm în declarații cu FCSB. Întotdeauna a fost așa.

Domnul Becali vorbește în fiecare an. Exact aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul. Eu sunt la Rapid și nu mă interesează dacă există omenie sau blaturi”, a spus Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și