Închide meniul

„Mă enervează chestia asta!” Cristiano Bergodi, scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali: „El vorbeşte în fiecare an aşa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 17:42

Reclamă
„Mă enervează chestia asta! Cristiano Bergodi, scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali: „El vorbeşte în fiecare an aşa!

Cristiano Bergodi, scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali

Colaj Hepta

Cristiano Bergodi a fost scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a vorbit despre „omenie” după ce Rapid a ajuns la 7 puncte în spatele liderului. Rapid a câştigat toate cele 5 partide din 2024 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de declaraţiile lui Gigi Becali. Antrenorul Rapidului crede că aceasta este o strategie pe care patronul de la FCSB o aplică an de an.

Cristiano Bergodi, scos din sărite de declaraţiile lui Gigi Becali

„Nu comentez aceste lucruri. Sunt lucruri pe care le spune domnul Becali. Nu mă bag. Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, cum a fost în acel moment forma lor. L-am auzit pe Dani Coman, că nu au jucat bine nici cu Petrolul.

Nu mă gândesc la omenii. Sunt lucruri care se spun în România. Eu, când am venit aici, în România, m-au întrebat jurnaliștii imediat ce înseamnă blat. Cu experiența mi-am dat seama.

Acum nu vorbesc de nimic. Cu omenii cu alte echipe, că se fac jocuri de culise în play-off. Domnul Becali poate să spună orice. Nu vedeți? Nu mă interesează, deloc. Mă enervează chestia asta. Poate el a vorbit la modul general. Dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am intrat puțin și acum știți cum se spune că Rapidul vine, vine, vine. De parcă le dă cineva în cap. Stăm liniștiți, să nu intrăm în declarații cu FCSB. Întotdeauna a fost așa. Domnul Becali vorbește în fiecare an. Exact aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul. Eu sunt la Rapid și nu mă interesează dacă există omenie sau blaturi”, a spus Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului: „Sepsi, Mititelu şi Oţelul nu mai fac ‘omenie’!”

Gigi Becali a lansat o serie de ironii pentru parcursul perfect al Rapidului din 2024. Becali a adus din nou în discuţie conceptul de „omenie” în fotbalul românesc.

Gigi Becali a spus că nu îi mai vrea pe cei de la Hermannstadt în playoff şi că îi preferă pe cei de la Sepsi, Otelul sau chiar Craiova lui Adrian Mititelu în playoff.

„Nu cinci victorii că… nu are rost acum. Cinci victorii, alea trei puncte cu Mititelu cu prostii, cu Dinamo tot aşa, cu alţii tot aşa. Nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Eu nu interprezez. Mulţi au vorbit de omenie. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Eu râd când zic ei că e omenie. Eu nu cred în astea. Eu văd 7 puncte. FCSB, lider detaşat. Ce, 4 puncte nu sunt de ajuns? (n.r. după înjumătăţire).

Reclamă 4 / 0/3

Noi jucăm ultimele două etape cu locul 5 şi locul 6. Eu vreau cu Mititelu, că nu face omenie. Nici Oţelul nu face omenie, nici Sepsi nu face. La Sepsi au demonstrat oamenii că nu fac omenie. Nu îi mai vreau pe cei de la Hermannastadt în playoff„, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și