Închide meniul

Alex Ioniţă, savuros după golul de trei puncte din Sepsi – Rapid 1-2: „Mă certau că nu dau la poartă!” + Valentin Costache, replică pentru critici: „Restul? Nu contează!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 0:15

Alex Ioniţă, savuros după golul de trei puncte din Sepsi – Rapid 1-2: „Mă certau că nu dau la poartă! + Valentin Costache, replică pentru critici: „Restul? Nu contează!

Alex Ioniță şi-a făcut junioratul la Rapid

Facebook FC Rapid 1923

Alex Ioniţă a avut un mesaj savuros după golul de trei puncte din Sepsi – Rapid 1-2. Fotbalistul de 27 de ani a reuşit o execuţie fabuloasă care i-a dus pe giuleşteni pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După succesul de la Sfântu Gheorghe, echipa lui Adrian Mutu are 15 puncte.

Alex Ioniţă, savuros după golul de trei puncte din Sepsi – Rapid 1-2

„Mă bucur că am marcat. Încerc să îimi ajut echipa cât de mult pot. Nu vreau să fac petrecere, dar nici înmormantare. Asta e treaba mea. Toţi mă ceartă că nu dau la poartă. Am zis să încerc.

Când dau, dau foarte bine. Le mulţumesc că m-au îndrumat. Trebuie să luam pas cu pas. Merităm să fim pe primul loc. Am reuşit să îi întoarcem. Avem marţi meci, trebuie să ne refacem şi să câştigăm”, a declarat Alex Ioniţă, potrivit digisport.ro.

Valentin Costache, replică pentru critici

Valentin Costache i-a pasat decisiv lui Alex Ioniţă la golul de trei puncte. La final, acesta a avut o replică pentru critici.

Reclamă

„Un meci greu, un adversar foarte bun. Nu vor câştiga multe echipe aici. Am luptat unul pentru celălalt. Mi-a plăcut foarte mult. Sunt meciuri şi meciuri. Mi-a fost puţin frică. Asta trebuia să facem. Toată săpămâna vorbeam că nu ne înţelegem. Sper să o ţinem aşa în continuare.

Nu mă aşteptam la acest număr de puncte. Am venit aici să câştigăm. Am apărat foarte mult, dar asta e. E foarte greu şi pentru mine. O iau uşor-uşor. N-am mai jucat de cinci luni. Încrederea trebuie să o arăt pe teren. Trebuie să te gândeşti la tine. Restul? Nu contează!”, a spus şi Valentin Costache.

Alex Ioniţă, gol fabulos în Sepsi – Rapid

Alex Ioniţă a reuşit un gol fabulos în Sepsi – Rapid. Fotbalistul de 27 de ani a marcat cu o „torpilă” din afara careului în minutele de prelungiri ale primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o primă repriză nebună la Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au deschis scorul din lovitură de la 11 metri, dar giuleştenii au revenit pe tabelă graţie golului lui Antonio Sefer.

Meciul se îndrepta către un rezultate de egalitate la pauză, dar Alex Ioniţă a avut un cuvânt greu de spus. Din pasa lui Valentin Costache, rapidistul a marcat în minutul 45+2 cu o „torpilă” din afara careului.

Alex Ioniţă, reuşită fabuloasă în Sepsi - Rapid
Alex Ioniţă, reuşită fabuloasă în Sepsi – Rapid

Adrian Mutu a fost impresonat de golul elevului său, însă nu a avut timp prea mult de bucurie. „Briliantul” le-a făcut semn jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ, chiar dacă conduc pe tabelă.

Cotat la 450.000 de euro, Alex Ioniţă a reuşit al doilea gol din acest sezon. Primul a venit în succesul din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

Alex Ioniţă, „fiul rătăcitor” de la Rapid

Alex Ioniţă a debutat la Rapid în 2011, într-un meci cu FC Braşov, câştigat cu 1-0, şi a jucat pentru gruparea din Grant până în 2013.

S-a transferat apoi la Astra, echipă cu care a obţinut titlul de campion, în 2016. Ulterior, cel poreclit „Bulgaru”, a fost transferat de CFR Cluj, cu care a câştigat alte două trofee de campion al României.

Ardelenii l-au împrumutat la Universitatea Craiova Craiova şi Astra Giurgiu în sezonul 2019/2020, iar în ultima stagiune a evoluat în două partide pentru giurgiuveni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și