Închide meniul

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid. Avertisment pentru FCSB: „Şanse mari!”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 martie 2024, 23:20

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat „vă omor coechipierilor în meciul cu Rapid. Avertisment pentru FCSB: „Şanse mari!

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat "vă omor" coechipierilor în meciul cu Rapid. Avertisment pentru FCSB: "Şanse mari!"

Alex Mitriţă, în timpul meciului Universitatea Craiova - Rapid / Captură Digi Sport

Alex Mitriţă a venit cu explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid. Universitatea Craiova a reuşit să întoarcă scorul şi să obţină cele trei puncte, în ciuda faptului că echipa lui Ivaylo Petev a rămas în 10 oameni, la doar trei minute după ce giuleştenii deschiseseră scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un om mai puţin, Baiaram şi Mitriţă au marcat golurile care au adus cele trei puncte Universităţii Craiova. În acest moment, oltenii se află pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului FCSB, care joacă duminică pe terenul celor de la Farul Constanţa

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid. Avertisment pentru FCSB: „Şanse mari!”

„Suntem foarte fericiţi, chiar dacă primele 35-40 de minute am suferit. Am luat acel roşu care ne-a trezit.

(n.r. despre pasa de la primul gol) Asta este calitatea mea, am văzut spaţiul, l-am văzut pe Baiaram că pleacă şi era singura soluţie.

(n.r. ce le-a spus coechipierilor) Le-am spus că dacă pierdem, o să îi omor. Aşa am simţit atunci, să îi încurajez. Eram sigur că o să câştigăm.

Reclamă

Poate de asta aveam nevoie, să fim mai răi. Trebuia să alergăm mai mult, să ne batem mai mult şi asta am făcut, ne-am bătutu până la capăt.

(n.r. lupta la titlu) Acesta a fost gândul de când am venit la Craiova. Am legat două victorii, ne aşteaptă un meci greu în Cupă, după care mergem la Bucureşti ca să luăm cele 3 puncte.

(n.r. ce a discutat cu Edi Iordănescu) A fost o discuţie privată cu dânsul, mi-a zis să continui pe aceeaşi linie, răspunsul îl dau în teren şi am arătat că sunt într-o formă bună. Vreau să lămuresc acest lucru. Da, vreau la EURO. Pentru asta muncesc în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. meciul cu FCSB) Dacă vom câştiga acel meci, şi am mare încredere că o vom face, vom avea şanse mari la campionat”, a declarat Alex Mitriţă, la digisport.ro.

Cum arată clasamentul în play-off, după Universitate Craiova – Rapid 2-1

Alex Mitriţă a avut o evoluţie de zile mari împotriva giuleştenilor. În minutul 59, starul oltenilor i-a oferit o pasă ferfectă lui Baiaram, care a marcat golul de 1-1. Şapte minute mai târziu, Mitriţă i-a dus în avantaj pe alb-albaştri. A înscris din penalty-ul scos de Andrei Ivan.

Mitriţă a ajuns la 13 goluri şi 11 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. A ajutat-o pe Universitatea Craiova să pună presiune pe FCSB în lupta pentru titlu.

Trupa lui Petev s-a apropiat la patru puncte de liderul FCSB, care urmează să joace împotriva campioanei en-titre Farul. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul actualizat din play-off:

1. FCSB – 35 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

CFR Cluj şi Rapid rămân fără victorie în play-off, după primele două etape. În schimb, Universitatea Craiova a obţinut 6 puncte. Pentru alb-albaştri urmează confruntarea cu FCSB.

Reclamă

FCSB este singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire. Prin urmare, în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, devine campioana României după o pauză de 9 ani.

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă au fost surprinse pe stadionul Ion Oblemenco, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid. Oltenii au restabilit egalitatea în minutul 59 al partidei de pe Ion Oblemenco cu Rapid. Ştefan Baiaram a înscris, după o pasă genială a lui Alex Mitriţă.

Jucătorii Craiovei au sărbătorit reuşita, după car e au mers repede la marginea terenului pentru a se hidrata. Alex Mitriţă, căpitanul echipei lui Ivaylo Petev, nu a ratat ocazia de a ţine un scurt „discurs motivator”.

Imediat după ce a pasat decisiv la golul lui Ştefan Baiaram, Alex Mitriţă a strigat la colegii săi „vă omor”, în încercarea de a-i motiva, după ce au restabilit egalitatea.

Universitatea Craiova era deja în inforioritate numerică atunci când a egalat, după ce Houri a văzut al doilea cartonaş galben. „Încurajarea” lui Mitriţă a funcţionat, deoarece Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri prin Andrei Ivan câteva minute mai târziu.

În minutul 66, chiar Alex Mitriţă, căpitanul formaţiei din Bănie, l-a învins pe Aioani, iar Universitatea Craiova a preluat conducerea, în 10 oameni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și