Închide meniul
NEWS ALERT

Alex Mitriţă ratează FCSB – Universitatea Craiova! Golgheterul oltenilor, out din lotul lui Ivaylo Petev

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 15:29

Reclamă
Alex Mitriţă ratează FCSB – Universitatea Craiova! Golgheterul oltenilor, out din lotul lui Ivaylo Petev

Alex Mitriţă ratează FCSB - Universitatea Craiova. Lovitură teribilă suferită de olteni înaintea derby-ului pentru titlu

Alex Mitriță, la finalul unui meci / Profimedia Images

Alex Mitriţă ratează derby-ul pentru titlu FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat în meciul cu Oţelul, din Cupa României, şi nu a putut fi refăcut la timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă era cel mai în formă jucător al echipei lui Mihai Rotaru. Starul alb-albaştrilor marcase în fiecare dintre ultimele patru partide din campionat ale Universităţii Craiova.

Alex Mitriţă ratează FCSB – Universitatea Craiova

Potrivit fanatik.ro, Alex Mitriţă nu a făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul de care depind speranţele oltenilor pentru titlu. Accidentarea la gleznă suferită de golgheterul Universităţii Craiova este mai gravă decât s-a crezut iniţial.

Mitriţă a reuşit 13 goluri şi 11 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1.

Va fi un meci foarte, eu cred că stadionul va fi plin. Atmosfera o să fie frumoasă şi noi o să ne străduim să jucăm cât mai bine.

Reclamă

FCSB are 4-5 jucători care, individual, sunt foarte buni. Ca echipă sunt buni, dar nu sunt de neînvins!

După meciul cu Oţelul, care nu a fost unul bun pentru noi, avem foarte puţin timp la dispoziţie ca să îi recuperăm pe jucători. Asta e principala problemă. Am folosit foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Noi trebuie să ne recuperăm şi să arătăm mai bine.

Sper să fie un meci frumos, un meci deschis şi o să facem tot posibilul ca să obţinem victoria„, a declarat Ivaylo Petev înaintea meciului cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriţă nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului

Alexandru Mitriţă are probleme medicale înainte derby-ului etapei a 3-a a play-off-ului, dar oricum nu era văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului. Mihai Stoica i-a avertizat pe jucătorii şi staff-ul liderului că trebuie să fie atenţi în altă direcţie.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a făcut o comparaţie inedită cu ceea ce s-a întâmplat, sezonul trecut, cu Denis Alibec. Gică Hagi a trebuit atunci să se descurce fără golgheterul său, dar chiar şi aşa a reuşit o remontada uluitoare şi a câştigat titlul.

Toată lumea vorbeşte de Mitriţă, dar eu atât le-am adus aminte apropiaţilor, celor de la mine din staff. Anul trecut, la Craiova, Alibec a luat roşu înainte de meciul cu noi şi toată lumea s-a bucurat, că prindem Farul fără Alibec.

Farul fără Alibec de la 2-0 pentru noi a bătut 3-2 şi ne-a anulat orice şansă la titlu. Aşa că nu e ceva… că nu joacă Mitriţă, poate să joace Mitriţă, poate să nu joace Mitriţă, noi trebuie să nu cumva să avem o problemă de natură mentală„, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro, înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și