Închide meniul

Alexandru Mitriţă nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului. Starul Universităţii Craiova, comparat cu Alibec

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 12:50

Reclamă
Alexandru Mitriţă nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului. Starul Universităţii Craiova, comparat cu Alibec

Alexandru Mitriţă nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului

Alex Mitriţă şi Octavian Popescu / Profimediaimages

Alexandru Mitriţă are probleme medicale înainte derby-ului etapei a 3-a a play-off-ului, dar nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului. Mihai Stoica i-a avertizat pe jucătorii şi staff-ul liderului că trebuie să fie atenţi în altă direcţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a făcut o comparaţie inedită cu ceea ce s-a întâmplat, sezonul trecut, cu Denis Alibec. Gică Hagi a trebuit atunci să se descurce fără golgheterul său, dar chiar şi aşa a reuşit o remontada uluitoare şi a câştigat titlul.

Alexandru Mitriţă nu este văzut principalul pericol în vestiarul FCSB-ului

Mitriţă s-a accidentat în ultimul meci şi depune eforturi uriaşe pentru a se recupera la timp pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 13 goluri şi 11 pase decisive a reuşit „perla Băniei” în această stagiune.

Toată lumea vorbeşte de Mitriţă, dar eu atât le-am adus aminte apropiaţilor, celor de la mine din staff. Anul trecut, la Craiova, Alibec a luat roşu înainte de meciul cu noi şi toată lumea s-a bucurat, că prindem Farul fără Alibec.

Farul fără Alibec de la 2-0 pentru noi a bătut 3-2 şi ne-a anulat orice şansă la titlu. Aşa că nu e ceva… că nu joacă Mitriţă, poate să joace Mitriţă, poate să nu joace Mitriţă, noi trebuie să nu cumva să avem o problemă de natură mentală„, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro, înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

Reclamă

Din ultimele informaţii, accidentarea lui Alexandru Mitriță nu este una gravă și acesta va putea evolua în derby-ul cu FCSB, de pe Arena Națională. Mijlocașul are în continuare glezna umflată, însă a început tratamentul imediat după meciul cu Oțelul.

Ivaylo Petev, convins că poate încheia „seria neagră” împotriva FCSB-ului

Universitatea Craiova a pierdut ultimele trei meciuri directe cu roş-albaştrii şi sunt fără succes în precedentele cinci partide. Mai mult decât atât, echipa lui Mihai Rotaru a cedat la scor de neprezentare ambele confruntări din sezonul regulat. Chiar şi aşa, Petev este optimist că poate da lovitura pe cel mai mare stadion din România.

Va fi un meci foarte, eu cred că stadionul va fi plin. Atmosfera o să fie frumoasă şi noi o să ne străduim să jucăm cât mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are 4-5 jucători care, individual, sunt foarte buni. Ca echipă sunt buni, dar nu sunt de neînvins!

După meciul cu Oţelul, care nu a fost unul bun pentru noi, avem foarte puţin timp la dispoziţie ca să îi recuperăm pe jucători. Asta e principala problemă. Am folosit foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Noi trebuie să ne recuperăm şi să arătăm mai bine.

Sper să fie un meci frumos, un meci deschis şi o să facem tot posibilul ca să obţinem victoria„, a declarat Ivaylo Petev înaintea meciului cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și