Închide meniul

Alex Mitriţă şi Florinel Coman au fost făcuţi praf de un fost patron din Liga 1: „Nu i-aş vrea în lot”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 16:16

Reclamă
Alex Mitriţă şi Florinel Coman au fost făcuţi praf de un fost patron din Liga 1: „Nu i-aş vrea în lot

Alex Mitriţă şi Florinel Coman au fost făcuţi praf de un fost patron din Liga 1

Florinel Coman şi Alex Mitriţă / colaj Profimedia Images

Alex Mitriţă şi Florinel Coman au fost făcuţi praf de Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara. Marian Iancu i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu în privinţa neconvocării lui Mitriţă pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Papeau, de la Rapid, nu a scăpat de criticile lui Marian Iancu. Recent, omul de afaceri a anunţat că vrea să revină în fotbal, ca acţionar minoritar al lui Poli Timişoara.

Alex Mitriţă şi Florinel Coman au fost făcuţi praf de un fost patron din Liga 1: „Nu i-aş vrea în lot”

”Ca patron, niciodată nu i-aș vrea în lot pe Papeau, Mitriță și Coman. Mitriță are ifose în timpul jocului. Nu mă mulțumește. Nu aș investi în asemenea jucători. Nu mai este fotbalul poetic. Singurul jucător geniu a fost Balaci (n.r. Ilie Balaci). 

În fotbalul mare nimeni nu se așază pe teren precum Coman, că nu mai poate. Mitriță nu trebuia convocat la națională. Abia are loc Florinel Coman. Ce să faci cu ei, că dacă dau de un jucător solid, pregătit, sunt luați pe sus, le dă freza pe spate, le usucă părul după transpirație. Și-au dovedit ineficiența în fața unor echipe organizate”, a declarat Marian Iancu pentru Radio Gold FM.

În perioada în care Marian Iancu era patronul lui Poli Timişoara, echipa din Banat a eliminat Şahtior Doneţk din preliminariile Ligii Campionilor. Şahtior era antrenată atunci de Mircea Lucescu.

Reclamă
Reclamă

Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi

Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! Fostul patron de la Poli Timișoara a dat o veste excelentă pentru fanii „sportului rege” din România.

Iancu a anunțat că va investi, din nou, chiar la fosta sa echipă, Poli Timișoara. Acesta a vorbit și despre noul stadion care se va construi în orașul de pe Bega.

Omul de afaceri a dezvăluit că este tentat să revină în lumea fotbalului, după construirea noului stadion din Timișoara.

Reclamă

Totuși, Marian Iancu a ținut să menționeze că se va implica doar ca acționar minoritar la Poli Timișoara, echipă care se află acum în Liga a 3-a.

„Sunt foarte atent la Timişoara. Fenomenul fotbalistic bănăţean îl cunosc foarte bine. Ştiu la ce intensitate se consumă fotbalul acolo. Ştiu ce ar însemna impactul construirii unui stadion la nivelul celui care se are în vedere. Iată că s-au depăşit toate etapele necesare soluţiei investiţionale din partea Guvernului.

Din câte cunosc, din primăvară se va începe demolarea vechiului stadion Dan Păltinişanu, iar apoi va începe construirea unui nou stadion, probabil al doilea cel mai mare din ţară. Eu cunosc foarte bine ce se întâmplă acolo şi cochetez să investesc ca un acţionar ponderat, nu majoritar. Mă gândesc să fiu unul din acţionarii de la Poli Timişoara. Îi ajut cu experienţa mea, cunosc fenomenul de acolo.

Sunt compatibil, ca rapidist, cu spiritul bănăţean. Gândesc la fel cele două galerii, două echipe curate, deci Timişoara este în vizorul meu”, a spus Marian Iancu, la orangesport.ro.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară”

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu. Angelescu este acţionarul minoritar al Rapidului. Şi el s-a ocupat de partea sportivă la Rapid, alături de Daniel Niculae, în sezonul care s-a încheiat recent.

„Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu.

(n.r:: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, declara Marian Iancu la digisport.ro.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și