Închide meniul

Alexandru Albu a ratat o ocazie uriașă în Farul – Rapid. Mijlocașul giuleștenilor a trimis pe lângă poartă din câțiva metri

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 22:02

Reclamă
Alexandru Albu a ratat o ocazie uriașă în Farul – Rapid. Mijlocașul giuleștenilor a trimis pe lângă poartă din câțiva metri

Alexandru Albu a ratat o ocazie uriașă în Farul - Rapid

Foto: Captură Orange Sport

Alexandru Albu a ratat o ocazie uriașă în Farul – Rapid. Mijlocașul giuleștenilor a trimis pe lângă poartă din câțiva metri și a ratat șansa egalării, la scurt timp după ce gazdele au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a înscris pentru Farul în minutul 3, după ce a executat o lovitură de la 11 metri obținută de Adrian Mazilu.

Alexandru Albu a ratat o ocazie uriașă în Farul – Rapid. Mijlocașul giuleștenilor a trimis pe lângă poartă din câțiva metri

În minutul 10, Răzvan Onea a centrat foarte bine din partea stângă a terenului, iar mingea a ajuns excelent la Alexandru Albu. Mijlocașul giuleștenilor avea de îndeplinit o formalitate din câțiva metri, însă a trimis puțin pe lângă poartă.

Fotbalistul a realizat imediat ocazia uriașă ratată și și-a pus mâinile în cap. Goalkeeper-ul „marinarilor” Aioani nu a avut reacție, fiind învins în cazul în care mingea ar fi fost trimisă pe spațiul porții.

Denis Alibec, încrezător înainte de Farul – Rapid: „Le ştiu calităţile!”

Denis Alibec este încrezător înainte de Farul – Rapid, partidă care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În prezent, Farul este lider în Liga 1, cu 43 de puncte obținute.

Reclamă

Totodată, vârful constănțenilor este convins că trupa lui Gică Hagi va fi ajutată și de susținerea fanilor, care vin în număr mare la meciurile de acasă.

„Sperăm într-o nouă victorie cu Rapid, pentru că acasă am reușit să îi batem de două ori. Sperăm să facem un meci bun, pentru că avem nevoie de aceste trei puncte cu siguranţă.

Va fi un meci greu, ei au moral bun după cele două victorii. Au jucat foarte bine, se vede că au o echipă cu experienţă, cu calitate, dar şi noi suntem foarte puternici şi cred că putem face faţă presiunii. În toate meciurile pe care le-au jucat acasă au făcut-o foarte bine, dar noi ştim să îi contracarăm şi cu siguranţă vom face un meci mare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi e teamă de meciurile cu Rapid, am jucat cred că de 20 de ori cu ei, le ştiu calităţile, şi ei pe ale mele. Cu siguranţă va fi un meci frumos, aşa cum au fost toate contra Rapidului.

Când joacă pe Giuleşti, suporterii îi împing de la spate, trebuie să dea totul pe teren. Aşa cum trebuie să o facem şi noi acasă, pentru că fanii sunt alături de noi şi trebuie să mergem împreună să luăm campionatul. Noi aşa am simţit, că au fost mai grele meciurile din Giuleşti, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice mâine”, a declarat Denis Alibec, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și