Închide meniul

Alexandru Albu, dezamăgit după Rapid – Sepsi 0-0: „Am intrat timorați!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 23:03

Reclamă
Alexandru Albu, dezamăgit după Rapid – Sepsi 0-0: Am intrat timorați!”

Alexandru Albu, dezamăgit după Rapid - Sepsi 0-0

Alxandru Albu, în timpul unei partide pentru Rapid / Hepta

Alexandru Albu s-a declarat dezamăgit după Rapid – Sepsi 0-0, partidă care a contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu nu a fost mulțumit de felul în care Rapidul a evoluat în meciul cu Sepsi.

Alexandru Albu, dezamăgit după Rapid – Sepsi 0-0

Totodată, mijlocașul giuleștenilor spune că jocul nesatisfăcător al Rapidului a fost cauzat și de înfrângerea suferită etapa trecută în meciul cu Farul, 2-7.

„A fost o săptămână dificilă pentru că am venit după un meci dezastruos. Am intrat puțin timorați în prima repriză. În a doua repriză, am simțit din nou că publicul nostru este alături de noi și ne-am mai ridicat.

În acesată seară doar ghinionul a facut să nu câștigăm. Trebue să mergem mai departe. Jucăm până la final și vom vedea unde ne vom afla. Sperăm să prindem un loc (n.r. în Conference League).

Reclamă

Este greu atunci când pierzi într-un asemenea hal. A trebuit să vorbim, să ne ridicăm moralul. S-a văzut și în prima repriză ca încă suntem cu acea teamă”, a declarat Alexandru Albu, la finalul partidei cu Sepsi, pentru digisport.ro.

Echipele de start de la Rapid – Sepsi:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers, Kait, Al. Albu – Sefer, Dugandzic, Bamgboye
Rezerve: Drăghia – P. Iacob, Fl. Ștefan, Papeau, Pănoiu, Al. Ioniță II, Ondenga, V. Costache, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, R. Ispas – M. Ștefănescu, E. Papa, Francisco Junior, C. Matei – Tudorie, Rondon
Rezerve: Began – V. Popa, J. Rodriguez, N. Păun, A. Nistor, I. Grigore, Achahbar, R. Varga, Safranko
Antrenor: Cristiano Bergodi

Ștefan Pănoiu: „Trebuia să marcăm!”

De cealaltă parte, Ștefan Pănoiu a declarat faptul că nu înțelege de ce Rapid nu a reușit să marcheze, deși a avut multe ocazii.

„Este dezamăgitor, pentru că în a doua repriză am avut o grămadă de ocazii de a marca. Din păcate, la al treilea șut, nu am fost inspirat și nu am reușit să marchez.

Trebuia să marcăm, am avut niște ocazii bune. Tot ce am făcut a fost să strângem rândurile și să trecem mental peste acest eșec extrem de dureros”, a spus și Ștefan Pănoiu.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat luni, 22 mai, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și