Închide meniul
Foto

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi! La scurt timp şi-a retras cuvintele

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 16:45

Reclamă
Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi! La scurt timp şi-a retras cuvintele

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi

Alexandru Albu a avut o reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi. Mijlocaşul Rapidului a susţinut că imaginile sunt mai vechi şi a acuzat pe multă lume că vrea să îii facă rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o reacţie pentru iamsport.ro, Albu a spus că nu a fost la nicio petrecere după ce echipa sa a fost învinsă de Poli Iaşi. Ulterior, Albu a şters mesajul transmis susrsei citate şi a motivat cănu are voie să dea declaraţii.

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi

„Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău„, a fost reacţia lui Alexandru Albu pentru iamsport.ro, după care a decis să şteargă răspunsul, precizând că nu are voie să dea declaraţii.

Alexandru Albu şi Andrei Borza, excluşi din lotul Rapidului după escapada din clubul de la Iaşi

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost excluşi din lotul Rapidului după escapada din clubul de la Iaşi. Anunţul a fost făcut de Daniel Niculae. Cei doi jucători a Rapidului au fost susrprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, imediat după ce echipa lui Bergodi a fost învinsă de Poli Iaşi.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Reclamă

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae la gsp.ro.

După înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, cei doi jucători au mers într-un club de fiţe din Iaşi pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare de la clubul respectiv. Conducerea Rapidului a luat măsuri imediat şi i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și