Închide meniul

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1: „Nu trebuie să joci ca City!” Ce au spus Dugandzic şi Dragoş Grigore

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2022, 0:14

Reclamă
Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1: „Nu trebuie să joci ca City! Ce au spus Dugandzic şi Dragoş Grigore

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari - Rapid 0-1

Alexandru Albu, în timpul unui meci / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1. Mijlocaşul giuleştenilor spune că mai importante sunt punctele decât spectacolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns pe primul loc în clasamentul Ligii 1, în contextul unui joc pragmatic. Alexandru Albu le transmite fanilor că echipa nu trebuie să joace neapărat spectaculos, ci să joace economicos.

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1

Este o victorie muncită, am întâlnit un adversar dificil, care se apără cu toată echipa. Este dificil, se apără cu toată echipa. Suntem bucuroşi că am reuşit să punem în practică ceea ce facem la antrenament. Noi ne antrenăm pentru a juca fotbal şi a lua punctele. Nu trebuie să faci spectacol sau să joci ca City. Importante sunt punctele. Este un sentiment plăcut, sperăm să cântăm şi la final de campionat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, obiectivul nostru este playoff-ul„, a spus Akexandru Albu după FC Voluntari – Rapid 0-1.

„Cred că este o victorie meritată, cred că am dominat echipa din Voluntari. Nu ştiu să fi avut ei un şut pe poartă, doar centrări. Mă bucur că cele 3 puncte merg în Giuleşti. Ne dorim să facem şi spectacol, dar sunt meciuri când nu ne iese acest lucru. La final, importante sunt punctele. E un moment bun, suporterii sunt alături de noi”, a spus şi Dragoş Grigore.

Marko Dugandzic, eroul celor de la Rapid în victoria cu Voluntari

Marko Dugandzic a fost din nou decisiv pentru Rapid şi este şi el de părere că pragmatismul este mai important decât spectacolul.

Reclamă
Reclamă 4

Cel mai important pentru este că am învins, să rămânem cât mai mult posibil în top. Am câștigat trei puncte, suntem bucuroși, dar curând va veni meciul cu U Craiova 1948, așa că trebuie să ne pregătim pentru acest joc. Trebuie să o ținem tot așa, pentru că suntem într-o formă foarte bună. Nu am niciun dubiu că nu vom dat totul pentru a face un meci bun și contra celor de la U Craiova 1948.

Este un jucător de top, cu stângul, cu dreptul, i se vede calitatea la centrări, la șuturi, nu trebuie să vorbesc prea mult despre el. Trebuie să ne mișcăm în teren, avem o bună conexiune în teren și sper să continuăm așa. De asemenea, am avut câteva pase bune de la el în care mai puteam marca. 

CFR Cluj a câștigat foarte multe campionate fără să joace prea frumos. La finalul celor 90 de minute, tot ce contează sunt punctele. Așa că da, poate nu jucăm foarte spectaculos de fiecare dată, dar depinde și de adversarul pe care îl întâlnim„, a spus şi Marko Dugandzic, la digisport.ro, după golul marcat în partida cu Voluntari.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și