Închide meniul

Alexandru Băluţă, euforic după ce a marcat în Poli Iaşi – FCSB 1-3: „La vară vreau să mă bucur de medalia de campion!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 22:58

Alexandru Băluţă, euforic după ce a marcat în Poli Iaşi – FCSB 1-3: „La vară vreau să mă bucur de medalia de campion!

Alexandru Băluţă, euforic după ce a marcat în Poli Iaşi - FCSB 1-3

Alexandru Băluţă, după un gol marcat pentru FCSB/ Hepta

Alexandru Băluţă a fost euforic, după ce a marcat în partida dintre Poli Iaşi şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-3. Mijlocaşul a declarat că roş-albaştrii vor merge în vacanţă cu capul sus, după ce s-au impus şi în duelul cu moldovenii lui Leo Grozavu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de Poli Iaşi. Florinel Coman, cu o „dublă”, şi Alexandru Băluţă au marcat pentru roş-albaştrii, care şi-au mărit avansul la 11 puncte, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Alexandru Băluţă, euforic după ce a marcat în Poli Iaşi – FCSB 1-3

Alexandru Băluţă a fost foarte mulţumit de victoria obţinută de FCSB, în Copou. Mijlocaşul a declarat că moldovenii au reuşit să-i ia prin surprindere, prin golul marcat de Robert Ion, însă susţine că roş-albaştrii au avut o reacţie excelentă.

De asemenea, Băluţă şi-a setat obiectivele şi pentru anul viitor, mărturisind că îşi doreşte să se bucure în vară de o medalie de campion.

„Aşa cum am discutat, am reuşit să facem un pressing bun, să fim compacţi. Au reuşit să ne surprindă la acel gol. Mă bucur că am reuşit să ne mobilizăm, să marcăm şi golul al treilea. Au fost mulţi colegi indisponibili, au avut probleme cu răceala. Mergem în vacanţă cu capul sus. Suntem pe un drum bun, mai avem mult de muncă.

Reclamă

Ne aşteaptă o vacanţă, ne refacem alături de famiile noastre. (N.r. cum a fost 2023) Începutul a fost foarte greu, am avut parte de multe accidentări. Dumnezeu mi-a dat puterea să revin în forţă, am venit să dau tot ce am mai bun, să ajut tot timpul, am profitat de şansa care mi-a fost oferită. Trebuie să continui, să mă pregătesc în cantonament bine, la vară să mă bucur de medalia de campion. Sper să mă bucur alături de familia mea, care mă susţine mereu”, a declarat Alexandru Băluţă, conform digisport.ro.

FCSB, victorie clară cu Poli Iaşi

FCSB a învins, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Liga 1. Alexandru Băluţă a deschis scorul la Iaşi, pentru oaspeţi, în minutul 16, şi tot el a ratat două minute mai târziu majorarea diferenţei.

Gazdele au egalat în minutul 26, printr-un şut superb expediat de Robert Ion. În minutul 29 Samayoa l-a faultat în careu pe Florinel Coman şi arbitrul Iulian Călin a dictat penalti după consultarea VAR. Coman a transformat în minutul 31 şi FCSB a trecut, din nou, la conducere. Fundaşul sud-african Ngezana s-a accidentat după o ciocnire cu Sergiu Buş şi a fost înlocuit în minutul 41, fiind dus direct la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a trimis periculos, pe lângă poartă, în minutul 54, apoi zece minute mai târziu a ratat şi Alexandru Băluţă. Bucureştenii au mai primit un penalti, în minutul 83, după ce Samayoa l-a faultat în careu pe Olaru, iar Florinel Coman a înscris, stabilind scorul final, 3-1 pentru FCSB.

Coman a ajuns la 9 goluri marcate în acest campionat, iar FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și