Închide meniul

Poli Iaşi – FCSB 1-3! Roş-albaştrii, victorie clară în ultimul meci al anului! Florinel Coman a reuşit o „dublă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 22:30

Reclamă
Poli Iaşi – FCSB 1-3! Roş-albaştrii, victorie clară în ultimul meci al anului! Florinel Coman a reuşit o „dublă

Poli Iaşi - FCSB 1-3

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

Meciul Poli Iași – FCSB 1-3 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Elias Charalambous a terminat anul cu o victorie. FCSB şi-a mărit avansul faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova înainte de ultima etapă din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în duelul cu Poli Iaşi graţie golurilor marcat de Alexandru Băluţă şi Florinel Coman. „Mbappe de România” a transformat fără emoţii două lovituri de la punctul cu var şi a ajuns la nouă goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Poli Iaşi – FCSB 1-3

Final! Poli Iaşi – FCSB 1-3! Victorie clară pentru roş-albaştrii, în ultimul meci al anului. Trupa lui Charalambous şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului, având 11 puncte peste CFR Cluj.

Min. 85: Poli Iaşi – FCSB 1-3! Florinel Coman a transformat lovitura de la punctul cu var şi a ajuns la nouă goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Min. 83: Penalty pentru FCSB! Florinel Coman i-a pasat superb în careu lui Darius Olaru, însă căpitanul roş-albaştrilor a fost faultat de Samayoua! Arbitrul a dictat imediat penalty.

Reclamă

Min. 75: Ocazie Poli Iaşi! Alin Roman a şutat puternic de la marginea careului! Ştefan Târnovanu a respins in extremis, salvându-şi echipa!

Min. 54: Ocazie FCSB! Florinel Coman a pătruns în careul moldovenilor şi a şutat superb spre poarta lui Silviu Lung Jr. Execuţia extremei roş-albaştrilor s-a scurs pe lângă vinclul porţii celor de la Poli Iaşi.

Min. 46: A început repriza secundă! Două schimbări au avut loc la FCSB: George Ganea i-a luat locul lui Octavian Popescu, în timp ce Alexandru Pantea l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Pauză! Poli Iaşi – FCSB 1-2! Roş-albaştrii intră cu avantaj la vestiare, după golul marcat de Florinel Coman, din penalty.

Min. 31: Poli Iaşi – FCSB 2-1! Florinel Coman a marcat din penalty! Lovitura de la punctul cu var a fost scoasă tot de Coman, după ce a fost faultat în careu de Samayoa.

Min. 26: Poli Iaşi – FCSB 1-1! Robert Ion a reuşit să egaleze cu un şut superb, de la marginea careului! Ştefan Târnovanu nu a avut nicio şansă, fostul fotbalist al roş-albaştrilor având o execuţie perfectă.

Min. 18: Ocazie pentru FCSB! Băluță a avut o cursă bună, dar șutul acestuia a fost respins de portarul lui Leo Grozavu, în corner.

Min. 16: Poli Iași – FCSB 0-1! Alexandru Băluță a deschis scorul! A profitat de o eroare a lui Jatoba, care nu a făcut o preluare bună, și a înscris fără probleme în poarta lui Lung.

Min. 14: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a trimis un șut de la distanță, care a fost prins de portarul Silviu Lung Jr.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start:

Poli Iași: Lung Jr. – Martac, Samayoa, Marchioni, Ispas – Jatoba, Bordeianu, Roman – Stefanovici, Buș, Ion

Rezerve: Ailenei, Katanec, Țincu, F. Ilie, Farcaș, Hrib, Dumitru, Gheorghiță, V. Ilie

Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Băluță, Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Haruț, Pandele, Ganea, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Avertismentul lui Charalambous

„Urmează ultimul nostru joc din acest an. Foarte, foarte dificil va fi. Va trebui arătăm valoare, să câștigăm. Va fi mai greu decât ultimul meci. Iași e o echipă grea, creează dificultate. Va trebui să suferim și să luăm cele trei puncte. Dar, suntem pregătiți să mergem acolo.

Ne gândim că mâine va fi un meci diferit. Să fiu sincer, m-am uitat la multe meciuri ale Iașiului. Am rămas susprins de maniera în care tratează jocurile. Sunt agresivi. Nu va fi un meci ușor. Trebuie să continuăm forma bună. Meciul trecut a fost bun. Sărbătorile vin după meci. Trebuie să fim concentrați și focusați pe meci. După, vor veni și sărbătorile.

Mai avem multe meciuri. E prea devreme să vorbim despre titlu. Toate echipele pot câștiga acasă, în deplasare, oriunde! Ok, avem o diferență, dar e prea devreme să vorbim despre asta”, a spus Elias Charalambous înainte de Poli Iaşi – FCSB.

Leo Grozavu vrea un stadion plin la Poli Iaşi – FCSB

La rândul său, Leo Grozavu cere suportul fanilor în partida cu FCSB, pentru a putea spera la un rezultat pozitiv.

E ultimul joc din acest an și ce poate fi mai frumos decât să închei cu un joc împotriva echipei de pe primul loc. Sperăm să jucăm cu un stadion plin și în același timp ne dorim ca publicul să fie alături de noi, să ne încurajeze. De fiecare dată când tribuna a fost alături de noi și ne-a încurajat, băieții au simțit din teren și au făcut o partidă cu atitudine fantastică. Sigur, rezultatul final e imprevizibil de fiecare dată, noi ne dorim să fie pentru noi de data asta, dar avem nevoie în primul rând de susținerea fanilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și