Închide meniul

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul – FCSB 2-2: „Mai sunt foarte multe meciuri”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 22:48

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul – FCSB 2-2: Mai sunt foarte multe meciuri”

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul - FCSB 2-2

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul – FCSB 2-2. Jucătorul vicecampioanei a analizat partida care a fost concluzionată de penalty-ul lui Gicu Grozav, din prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Petrolul Ploiești și FCSB a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul – FCSB 2-2. Atacantul, mulțumit după ce a marcat

Jucătorul vicecampioanei a transmis un mesaj surprinzător după egalul de pe stadionul Ilie Oană. Chiar dacă s-a declarat mulțumit de gol și a menționat faptul că mai sunt multe meciuri de jucat, Băluță nu înțelege motivul pentru care el și coechipierii săi s-au retras, în minutele de final ale partidei.

„Din păcate am pierdut 2 puncte importante, nu știu de ce ne-am retras. Controlasem jocul. Am avut ocazii de poartă, puteam face 3-1, dar se pare că soarta ne-a pedepsit și au reușit să ne egaleze. Îmi pare rău că reușita mea nu a adus cele 3 puncte, dar sunt fericit că am spart gheața.

A contat foarte mult, dar orice critică este constructivă. Am învățat multe cât timp am fost plecat. Încerc să fiu mai bun de la antrenament la antrenament, nu e ușor să joci aici. Sunt conștient ce înseamnă acest tricou. Chiar dacă nu am reușit să înscriu mi-am văzut de treabă. Sunt sigur că voi ajuta mai mult de atât echipa.

Reclamă

A fost o fază controversată, a mai fost ceva la Rotariu, când fundașul de la Petrolul l-a prins. A fost o fază la fel ca aceasta, dar nu căutăm scuze. Suntem echipa de pe primul loc. Trebuie să fim uniți.

Chiar dacă drumul e lung trebuie să dovedim că merităm să fim pe primul loc. Nu suntem îngrijorați, mai sunt foarte multe meciuri, pentru noi este o partidă pe care trebuia să o câștigăm, este al 2-lea duel la care pierdem 2 puncte. Trebuie să ne concentrăm pe cupă, iar apoi vom avea derby-ul din campionat”, a spus Alexandru Băluță, potrivit digisport.ro.

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central a reacţionat nervos

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central nu a fost de acord cu înlocuirea şi a reacţionat nervos.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Cu 5 minute înainte de a fi schimbat, Dawa a avut o intrare foarte tare la Sergiu Hanca.

Dawa a primit cartonaşul galben, în timp ce Sergiu Hanca a ieşit de pe teren, accidentat.

Gigi Becali mărturisea, după „finala” sezonului trecut, cu Farul, că a comandat o schimbare a unui jucător de la FCSB pentru că acesta a primit cartonaşul galben.

„L-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, declara Gigi Becali după Farul – FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și