Închide meniul

Alexandru Băluţă, reacţie după acuzaţiile lui Mihai Rotaru: „Nu am trădat!”. Ce a spus despre jocurile de noroc

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2023, 16:39

Reclamă
Alexandru Băluţă, reacţie după acuzaţiile lui Mihai Rotaru: „Nu am trădat!. Ce a spus despre jocurile de noroc

Alexandru Băluţă, reacţie după acuzaţiile lui Mihai Rotaru

Alexandru Băluţă, în timpul conferinţei de presă / AntenaSport

Alexandru Băluţă a avut o reacţie categorică după acuzaţiile lui Mihai Rotaru. Mijlocaşul de 29 de ani a fost numit „trădător” pentru că a refuzat să semneze cu Universitatea Craiova şi a acceptat oferta făcută de patronul lui FCSB, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă, care a jucat între 2014 şi 2018 în Bănie, a ţinut să facă lumină la conferinţa de presă în care a fost prezentat de vicecampioana României. I-a răspuns lui Mihai Rotaru, care a lăsat de înţeles că jucătorul ar avea probleme din cauza jocurilor de noroc.

Alexandru Băluţă, reacţie după acuzaţiile lui Mihai Rotaru

Mai mult, în oferta făcută de finanţatorul Universităţii Craiova ar fi urmat să fie opriţi 50.000 de euro din cauza patimii pe care ar fi avut-o Băluţă. Internaţionalul român a venit cu lămuriri şi nu îşi explică de ce s-a încercat instigarea suporterilor olteni.

A fost dezamăgitor pentru mine să văd asemenea lucruri. Eu știu cât m-am schimbat în ultimii ani, am o familie frumoasă, am doi copii și știu cât de mult am tras ca să reușesc. Asta e lumea, mergem înainte. Eu respect suporterii Craiovei, dar pentru mine acum e important să dau tot ce am mai bun la Steaua, să dovedesc că merit să joc și să am cel mai bun randament.

(Reporter: În ce relație ai rămas cu patronul echipei?) Am fost tot timpul într-o relație foarte bună, dar știți cum e… Și eu îmi doresc multe lucruri, dar până la fapte mai e mult. Nu ascult ce se spune în stânga și în dreapta, știu e va urma, știu că nu va fi ușor deloc. E o presiune mare și sunt pregătit. Întotdeauna mi-am câștigat respectul prin rezultate și muncă.

Reclamă

Nu e problemă, o să clarific lucrul ăsta (n.r. problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc). M-am amuzat pe subiectul ăsta. Cu toții am comis greșeli în viață pentru că suntem oameni, nu suntem perfecți. Pentru mine e un subiect închis, am depășit acele momente. E important prezentul, nu trecutul. Ăsta e cel mai important.

S-a dorit instigarea suporterilor și nimic mai mult. Trădător e un cuvânt prea mare. Nu am trădat cu nimic. Eu am fost deschis tot timpul cu Craiova, am vorbit cu ei și nu am reușit să găsim o variantă. Am ales ce e mai bine pentru mine și familia mea, nu văd nicio trădare„, a declarat Alexandru Băluţă.

Băluţă a fost prezent la reunirea lui FCSB

Alexandru Băluţă a fost unul dintre cei 21 de jucători care au făcut vizita medicală la FCSB şi sunt gata să joace în tricoul roş-albastru. Alături de el au fost prezenţi Alexandru Creţu, Ovidiu Popescu, Denis Haruţ, Joyskim Dawa, Adrian Şut, Andrei Vlad, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea şi Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

De la reunire au lipsit jucătorii care sunt convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia, anume Florinel Coman, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu.

De asemenea, nici jucătorii prezenţi la lotul naţional U21 nu au efectuat vizita medicală astăzi, alături de restul lotului FCSB-ului. Emil Săndoi i-a convocat de la trupa roş-albastră pe Octavian Popescu, Mihai Lixadru şi Alexandru Pantea.

Ce a spus Mihai Rotaru despre Alexandru Băluţă

Patronul Universităţii Craiova a dat de pământ cu jucătorul pe care a dorit să îl transfere, dar care a decis să accepte oferta rivalei FCSB.

Nu există varianta mea, există ce s-a întâmplat. Aseară am spus că nu mai vorbesc despre persoane care nu mai există.

Dar am auzit astăzi niște declarații care m-au deranjat. Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

I-am dat salariul pe care îl ia acum la FCSB, încă nu venise Alex Mitriță. M-a sunat acum zece zile să mă întrebe dacă putem vorbi, i-am spus că eram în București și i-am spus când vin în Craiova. M-am întâlnit cu el și mi-a spus să discutăm direct cu impresarul”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și