Închide meniul

Mihai Rotaru: „Alex Băluță e un trădător”! Patronul Universităţii Craiova susţine că i-a oferit aceiaşi bani ca Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 20:20

Reclamă
Mihai Rotaru: Alex Băluță e un trădător”! Patronul Universităţii Craiova susţine că i-a oferit aceiaşi bani ca Gigi Becali!

Mihai Rotaru: „Alex Băluță e un trădător”!

Alexandru Băluţă, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru a vorbit pe larg despre oferta pe care i-a făcut-o Universitatea Craiova lui Alex Băluţă. Rotaru a susţinut că i-a făcut lui Băluţă aceeaşi ofertă ca şi Gigi Becali: 20.000 de euro pe lună şi 100.000 de euro la semnătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru s-a arătat extrem de dezamăgit că Alex Băluţă va merge la FCSB. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că a vorbit şi cu Gigi Becali despre Alex Băluţă.

Mihai Rotaru: „Alex Băluță e un trădător”!

Nu există varianta mea, există ce s-a întâmplat. Aseară am spus că nu mai vorbesc despre persoane care nu mai există.

Dar am auzit astăzi niște declarații care m-au deranjat. Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

I-am dat salariul pe care îl ia acum la FCSB, încă nu venise Alex Mitriță. M-a sunat acum zece zile să mă întrebe dacă putem vorbi, i-am spus că eram în București și i-am spus când vin în Craiova. M-am întâlnit cu el și mi-a spus să discutăm direct cu impresarul.

Reclamă

I-am spus că e copilul nostru și că discutăm noi doi. Am avut o discuție cu el, i-am spus salariul și că mi-e greu să-i dau bani la semnătură. Noi semnasem cu Mitriță, nu-i dădusem bani la semnătură și n-ar fi fost corect față de el.

Am intrat și pe video call cu impresarul, i-am spus că ne dorim să-l luăm înapoi și credem că pentru el ar fi o mutare foarte bună, mai ales că acasă e respectat”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru: „L-am sunat pe Gigi, i-am spus că nu e Alex Băluță pentru el”

Are un impresar italian. Am vorbit, a rămas că în 2 zile ne dă un răspuns, că nu se grăbesc și că își iau timp pentru a se gândi. Mi-a spus că l-a căutat Gigi pe același salariu plus niște bani la semnătură.

Reclamă 4 / 0/3

L-am sunat după două zile, n-a răspuns, mi-a răspuns impresarul, i-am propus un comision, dar i-am spus să ne mișcăm pentru că vrem să ne facem planurile.

Ne-am întâlnit la botez la Mitriță și i-am spus că are tot banii de la Gigi și că îi dau 100.000 de euro la semnătură, dar 50.000 de euro îi dau lui Mitriță și el face cum dorește el. Mitriță a spus că nu vrea banii ăia, a fost mai mult în glumă. (…) Contractul era pregătit și m-a sunat Alex Băluță să mă anunțe că merge la FCSB.

I-am spus că eu cred că e o greșeală și l-am întrebat de ce merge pe același salariu acolo și mi-a spus că asta e alegerea sa și că nu mai are de gând să se întoarcă. Am rămas mut pentru câteva secunde, abia acum încep să îmi revin.

L-am sunat pe Gigi și i-am spus că nu e Alex Băluță pentru el, pentru că Alex are niște probleme mai speciale și noi știm cum să-l luăm pe el. Gigi nu a schimbat nimic, nici nu avea de ce, dar asta a fost discuția. Gigi nu are niciun pact cu mine, i-am spus doar că nu licitez, dar nu vorbim de pact aici. Repet, ca să fie sânge, trebuie să fie un trădător, l-am găsit. Dacă primea 10 euro mai mult la Gigi înțelegeam, dar când e aceeași sumă permiteți-mi să nu înțeleg”, a mai declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și