Închide meniul

Alexandru Bourceanu a analizat situația de la FCSB și a tras o concluzie senzațională: „E o strategie a patronului”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 15:19

Reclamă
Alexandru Bourceanu a analizat situația de la FCSB și a tras o concluzie senzațională: E o strategie a patronului”

Alexandru Bourceanu a analizat situația de la FCSB și a tras o concluzie senzațională

Alexandru Bourceanu / Antena Sport

Alexandru Bourceanu a analizat situația de la FCSB și a tras o concluzie senzațională. Fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor” nu crede că Gigi Becali face haos la echipă, prin implicarea în viața acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu a jucat la FCSB în două perioade, 2011 – 2014 și 2016 – 2017. În acest timp a reușit să cucerească nu mai puțin de 7 trofee cu echipa „roș-albastră”, 3 dintre acestea fiind titluri de campion în Liga 1.

Alexandru Bourceanu a analizat situația de la FCSB și a tras o concluzie senzațională. A vorbit și despre situația lui Compagno

Bourceanu este de părere că declarațiile lui Gigi Beclali, prin care își face praf jucătorii ori de câte ori are ocazia, reprezintă, de fapt, o tactică prin care acesta încearcă să îi motiveze pe fotbaliștii lui Elias Charalambous.

„Nu e neapărat un haos. Cred că este și o strategie a patronului de a încerca să îi motiveze pe jucători. Ba mai mult, spune ce crede în acel moment, dar și cei care îl infuențează au o parte de vină, între ghilimele.

Îți formezi singur o părere, dar și când oamenii pe care îi consulți îți spun același lucru, atunci chiar crezi că ăla este și adevărul. El este și omul care în cele mai multe situații spune ceea ce gândește”, a spus Bourceanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, fostul mijlocaș a vorbit și despre situația lui Andrea Compagno, jucător pe care Gigi Becali vrea să îl vândă în perioada de transferuri din această iarnă.

(n.r. Ar trebui să plece Andrea Compagno de la FCSB?) Nu știu dacă ar trebui să fie lăsat să plece. Acum dacă va avea oferte și va fi convenabil pentru ambele părți, el va alege cel mai bine pentru el.

Singur, într-o situație de transfer clubul are un mare impact. Toate cluburile din lume dacă vor să forțeze un transfer, îl forțează. Sunt anumite pârghii care nu sunt mereu cele mai corecte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu, Compagno a marcat câteva goluri. El e un jucător care poate să construiască pentru colegii care vin cu fața. Absența lui o să necesite schimbarea a unei părți a stilului de joc”, a mai spus fostul jucător al „roș-albaștrilor”.

Primul amical al iernii pentru FCSB! Adversar de top pentru roş-albaştri

S-a anunţat primul amical al iernii pentru FCSB! Liderul la zi din Liga 1 se va duela cu un adversar care a evoluat în competiţiile europene, în acest sezon, anume LASK Linz.

FCSB a încheiat anul pe primul loc, fiind astfel campioană de iarnă. După o scurtă vacanţă, jucătorii lui Elias Charalambous se vor reuni, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului.

Conform site-ului oficial al celor de la LASK Linz, duelul amical cu FCSB se va disputa duminică, 14 ianuarie, de la ora 15:00. Austriecii ocupă locul 3 în prima ligă din Austria, cu 32 de puncte, la şapte lungimi distanţă de liderul Salzburg.

FCSB îşi va face cantonamentul de iarnă, în mod tradiţional, în Turcia. Roş-albaştrii se vor pregăti într-o bază sportivă de la Belek, în perioada 8 ianuarie – 21 ianuarie. Locaţia a fost aleasă de trupa lui Gigi Becali şi pentru pregătirea de iarnă din sezonul precedent.

LASK Linz, prima adversară a FCSB-ului din meciurile amicale, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care a mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și