Închide meniul

Primul amical al iernii pentru FCSB! Adversar de top pentru roş-albaştri

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 14:17

Reclamă
Primul amical al iernii pentru FCSB! Adversar de top pentru roş-albaştri

Primul amical al iernii pentru FCSB

Jucătorii FCSB-ului, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

S-a anunţat primul amical al iernii pentru FCSB! Liderul la zi din Liga 1 se va duela cu un adversar care a evoluat în competiţiile europene, în acest sezon, anume LASK Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încheiat anul pe primul loc, fiind astfel campioană de iarnă. După o scurtă vacanţă, jucătorii lui Elias Charalambous se vor reuni, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului.

Primul amical al iernii pentru FCSB

Conform site-ului oficial al celor de la LASK Linz, duelul amical cu FCSB se va disputa duminică, 14 ianuarie, de la ora 15:00. Austriecii ocupă locul 3 în prima ligă din Austria, cu 32 de puncte, la şapte lungimi distanţă de liderul Salzburg.

FCSB îşi va face cantonamentul de iarnă, în mod tradiţional, în Turcia. Roş-albaştrii se vor pregăti într-o bază sportivă de la Belek, în perioada 8 ianuarie – 21 ianuarie. Locaţia a fost aleasă de trupa lui Gigi Becali şi pentru pregătirea de iarnă din sezonul precedent.

LASK Linz, prima adversară a FCSB-ului din meciurile amicale, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care a mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

Reclamă

Pe lângă FCSB, LASK Linz va mai disputa alte trei partide amicale. Austriecii se vor mai duela cu FC Hansa Rostock, Lech Poznan şi FK Podbrezova.

În prima etapă din 2024, FCSB va primi vizita celor de la UTA. Arădenii i-au învins pe roş-albaştrii în tur, scor 2-1.

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

FCSB are 13 victorii, 5 remize şi 3 înfrângeri. Are cel mai bun atac din Liga 1, cu 38 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă (20 de goluri primite, la egalitate cu Oţelul).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și