Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali: „Da, aş fi dispus! Eu nu ţip la jucători, nu îi înjur”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 11:10

Reclamă
Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali: „Da, aş fi dispus! Eu nu ţip la jucători, nu îi înjur

Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali

Captură AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu a spus că ar accepta o ofertă de la Gigi Becali, în cazul în care patronul de la FCSB i-ar da telefon să vină la echipă. Bourceanu a făcut parte din ultima echipă din România care a ajuns în grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu a spus că nu are rost să mintă şi că e gata să accepte o ofertă din partea lui Gigi Becali. Mai mult, Bourceanu şi-a făcut şi portretul de antrenor şi a spus că este unul care nu va înjura jucătorii.

Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali

Da. Aş fi dispus să încep la FCSB. Încerc să nu mă mai mint pe mine. Ce spun oamenii, e problema lor. Am zis că nu am de ce să nu mai mint şi să nu mă mai mint pe mine. Dacă te minţi pe tine, e chiar trist. Suporterul înfocat merge dimineaţa la muncă şi îşi aşteaptă banii la finalul zilei şi aşteaptă ca antrenorul să muncească gratis. În primul rând, toţi muncim pentru bani. Eu ştiu care este rolul meu ca antrenor. Când jucătorii au o problemă, eu trebuie să vin cu o soluţie.Atâta timp cât ei se descurcă, eu stau pe bancă.

Nu ţip la ei, nu îi înjur, stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au o problemă, eu sunt acolo să le ofer suport. Atâta timp cât jucătorii se descurcă pe teren, eu stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au probleme, ultimul lucru pe care un antrenor ar trebui să îl facă ar fi să îi înjure şi să le spună că sunt proşti„, a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Bourceanu, unul dintre cei mai importanţi jucători pe care i-a avut Gigi Becali

În total, fostul mijlocaș defensiv a înscris 4 goluri în 176 de meciuri pentru echipa lui Gigi Becali. Sub comanda lui Victor Pițurcă a debutat la naționala României, iar alături de Laurențiu Reghecampf a obținut cele mai importante performanțe la FCSB.

Reclamă

(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, în luna februarie, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și