Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu, uluit după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii: „Nu e nimic de zis! Nu-şi are rostul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 13:46

Alexandru Bourceanu, uluit după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii: „Nu e nimic de zis! Nu-şi are rostul

Alexandru Bourceanu, lăsat fără cuvinte după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii

Captură AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu a fost lăsat fără cuvinte după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii. Patronul de la FCSB a spus că actualul mijlocaş de la FCSB e mai bun decât cei doi foşti jucători ai roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct la AS. ro LIVE, Alexandru Borceanu a rămas fără cuvinte şi a spus că astfel de comparaţii nu-şi au rostul.

Alexandru Bourceanu, lăsat fără cuvinte după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii

”E o chestie pe care am auzit-o. Nu e nimic de zis. Șut e un jucător bun, sper să nu se accidenteze. Probabil că va juca bine la FCSB și va face și pasul afară. În rest, comparațiile de genul ăsta nu văd să-și aibă sensul”, a spus Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Gigi Becali a spus că Adrian Şut e peste Bourceanu şi Pintilii

Adrian Şut este noul jucător preferat de la FCSB. Becali chiar l-a criticat şi pe Edi Iordănescu pentru faptul că nu l-a chemat pe Şut pentru meciurile pe care România le-a jucat în septembrie cu Israel şi Kosovo.

„Nu știu acolo (n.r. la echipa națională). Eu dacă nu îl am pe Șut nu am încredere într-o echipă, dacă nu e Șut. Eu pe Șut nu-l vând pe toți banii, până se termină campionatul. Fără creier nu poți câștiga. Nu mizez pe echipa națională fără Șut.

Reclamă

Fără Șut nu se poate. Edi, săracul, e băiat bun, dar nu prea se pricepe la mijlocași. Se pricepe la toate, dar la mijlocași, la închizători nu prea știe. Nu am avut niciun închizător ca Șut niciodată în viața mea.

De când sunt eu în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut. (n.r. Pintilii, Bourceanu) Niciunul dintre ei nu se compară cu Șut. Erau agresivi, erau cutare. Asta e tot.

Agresivitate, vede jocul, pasează, urcă, face presing avansat. Probabil Edi nu are ochi pentru el”, spunea Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Bourceanu nu ar refuza o ofertă de la Gigi Becali

Alexandru Bourceanu a spus că ar accepta o ofertă de la Gigi Becali, în cazul în care patronul de la FCSB i-ar da telefon să vină la echipă. Bourceanu a făcut parte din ultima echipă din România care a ajuns în grupele Ligii Campionilor.

Da. Aş fi dispus să încep la FCSB. Încerc să nu mă mai mint pe mine. Ce spun oamenii, e problema lor. Am zis că nu am de ce să nu mai mint şi să nu mă mai mint pe mine. Dacă te minţi pe tine, e chiar trist. Suporterul înfocat merge dimineaţa la muncă şi îşi aşteaptă banii la finalul zilei şi aşteaptă ca antrenorul să muncească gratis. În primul rând, toţi muncim pentru bani. Eu ştiu care este rolul meu ca antrenor. Când jucătorii au o problemă, eu trebuie să vin cu o soluţie.Atâta timp cât ei se descurcă, eu stau pe bancă.

Nu ţip la ei, nu îi înjur, stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au o problemă, eu sunt acolo să le ofer suport. Atâta timp cât jucătorii se descurcă pe teren, eu stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au probleme, ultimul lucru pe care un antrenor ar trebui să îl facă ar fi să îi înjure şi să le spună că sunt proşti„, a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și