Închide meniul

Alexandru Buzbuchi, după Hermannstadt – Farul 0-1: „Am meritat victoria. Avem o provocare foarte mare în faţă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 21:03

Alexandru Buzbuchi, după Hermannstadt – Farul 0-1: „Am meritat victoria. Avem o provocare foarte mare în faţă

Alexandru Buzbuchi, după Hermannstadt - Farul 0-1

Alexandru Buzbuchi / Profimedia

Alexandru Buzbuchi a vorbit după Hermannstadt – Farul 0-1. Campioana României a câştigat duelul din prima etapă de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grameni, la prima atingere de balon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi a folosit din primul minut un singur titular din meciul cu Sheriff Tiraspol, Artean. În repriza secundă, Grameni a înscris, la prima atingere de balon, în minutul 57. Printre cei mai importanţi oameni ai celor de la Farul a fost portarul Buzbuchi, cel care a reuşit câteva intervenţii salvatoare.

Alexandru Buzbuchi, după Hermannstadt – Farul 0-1: „Am meritat victoria”

La finalul partidei de la Sibiu, Buzbuchi a vorbit despre victoria din prima etapă, dar şi despre meciul retur cu Sheriff Tiraspol de săptămâna viitoare. Portarul lui Farul are încredere în echipa sa şi a declarat că moralul băieţilor lui Gheorghe Hagi este ridicat.

„Am meritat victoria, am practicat un fotbal destul de bun şi mă bucur că am putut să îmi ajut echipa.

(.r. e mai complicat cu o formulă nouă de echipă?) Poate fi mai complicat, dar noi la antrenamente jucăm la fel, indiferent cine e în primul 11. Nu avem la fel de multe meciuri, dar relaţiile de joc sunt acolo. Nu e nicio presiune. Mă bucur să joc când am ocazia. Îmi face plăcere. Mergem înainte, avem o provocare foarte mare în faţă şi sperăm să îi facem faţă.

Reclamă

Indiferent că este la început, că este la final, noi ne-am propus mereu să câştigăm cele 3 puncte. De când s-a înfiinţat acest club nu a fost vorba de altceva.

(n.r. Cum plecaţi la Tiraspol?) Cu moralul foarte ridicat, mai ales după meciul tur când am câştigat cu 1-0 şi am practicat un fotbal foarte bun. Am meritat victoria şi chiar să înscriem mai multe goluri. Mergem să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat Buzbuchi, la finalul meciului cu Hermannstadt, potrivit digisport.ro.

Ionuţ Larie: „Eu încă cred că nu sunt pregătit să joc 90 de minute. Decizia e la Mister”

Revenit pe teren, Ionuţ Larie a evoluat 37 de minute în meciul de la Sibiu. După victoria din prima etapă, Larie a dezvăluit că nu crede că este pregătit să joace 90 de minute şi că decizia îi aparţine lui Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă ne-am chinuit, dar mereu este greu la început. Este greu până ne adaptăm la efort. Dar, mai ales acum, la început de campionat, mai important este rezultatul.

Eu încă cred că nu sunt pregătit să joc 90 de minute. Decizia e la Mister. Sper că vom reuşi să facem un meci bun la Tiraspol şi să facem un meci bun acolo”, a declarat şi Larie.

Campioana României a început cu dreptul noua ediţie a Ligii 1. Chiar dacă a jucat cu rezervele, Gică Hagi a obţinut victoria în deplasarea cu Hermannstadt.

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruţ – D. Iancu (Jipa 62), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 62) – S. Balaure (G. Iancu 73), D. Paraschiv (Ad. Petre 86), Neguţ (I. Petrescu 86). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu, Diogo Queiros, Gustavo Marins (Larie 54), Vianna (Grameni 54) – Doukoure (Bassong 20), Artean, Vînă – Borgnino, V. Dumitrache (Dussaut 64), Sali (Rivaldinho 54). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și